kill 10044 Napisano 20 Czerwiec 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/06/20/amy-is-survival-horror-evolved-coming-to-psn-this-summer/ Koniecznie zobaczcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Say 14 Napisano 20 Czerwiec 2011 Czekam na to już od dłuższego czasu, zapowiada się kozacki survival-horror. I to prawdziwy horror, a nie efektowna rozwalanka pokroju Dead Space'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 20 Czerwiec 2011 To jest coś takie ala Silent Hill. Dobra opcja w oczekiwaniu na downpour. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Październik 2012 (edytowane) z dzisiejszym psn update cena spadła do 9zł!!!! Wziąłem z ciekawości za cenę tapety warto sprawdzić ten niedoceniony (z czego czytałem głównie przez sterowanie) tytuł... Edytowane 24 Październik 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 25 Październik 2012 Jak ograsz to napisz opinię bo też jestem ciekawy jak gra wypada w praniu ;) Choć z recenzji wynika, że gra słabiutka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramzes882 0 Napisano 26 Październik 2012 zdun1983 Też bym prosił jak ograsz żebyś się podzielił informacja czy warto wziąść za te 9 zeta tą gre bo ponoć słaba jest :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 27 Październik 2012 za 9 złotych dostajemy mega średniaka który próbował byc horrorem a wyszedł jako typowy przykład gry średniej i niedopracowanej... Generalnie za 9 zł polecam aby kupic i samemu się przekonać zamiast kupować jakiegoś theme który również jest w tej cenie... Osobiscie po przejściu ponad połowy oceniam na około 5/10 więc jest srednio... Nie jest tragicznie, nie jest również dobrze jest po prostu... komu zostanie z zakupów reszta w wysokosci 9 zł polecam na obadanie a nóż mu się spodoba... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach