DaraS 506 Napisano 20 Czerwiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 20 Czerwiec 2011 wydaje mi się że tylko dla fanów paintballa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Lipiec 2011 Pograłem trochę w GHP2 i stwierdzam że jest dobrze, graficznie nie powala ale za to daje sporo frajdy. Plusem tej gry są prawdziwe techniki gry w painta, opanowanie tego wszystkiego za pomocą pada nie jest proste oraz oryginalny sprzęt na który w trybie kariery zarabiamy i kupujemy dla drużyny. Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie, dobrze wydane 20$ Jeśli ktoś ma gre i chce zagrać online zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MZ23 0 Napisano 18 Lipiec 2011 A skąd macie grę ? Ja jej na playstation store nie mogę znaleźć . Macie konto na ameryke i w ten sposób ściągacie , czy co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Lipiec 2011 gra pewnie wydane w usa tak jak MLB the show seria cabela's itd ... poszukaj na allegro lub e bay'u ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Lipiec 2011 Gra wisi na US PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MZ23 0 Napisano 23 Lipiec 2011 Gra wisi na US PSS Aha , dzieki , no to sb robie konto na US :) . Ej , a czy te kupony do pss polskiego na kase , bd dzialac tez na pss us ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) Aha , dzieki , no to sb robie konto na US :) . Ej , a czy te kupony do pss polskiego na kase , bd dzialac tez na pss us ? Nie, musisz kupić zdrapkę z USD Edytowane 23 Lipiec 2011 przez Arti_P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 31 Marzec 2012 (edytowane) Gra jednak wyjdzie w Europie!!! Premiera 27.04 Hell yeah! :) http://www.psnstores...ope-april-27th/ Edytowane 31 Marzec 2012 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MZ23 0 Napisano 19 Kwiecień 2012 Gicior , jak tylko wyjdzie od razu zasysam :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 16 Maj 2012 Gra jednak wyjdzie w Europie!!! Premiera 27.04 Hell yeah! :) ale tego roku ? bo nie mogę jej znaleźć na sklepiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach