Hot 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Witam. Z dniem dzisiejszym klan TNT rozpoczyna nabór w szeregi dywizji Call of Duty 4 na PS3. Wbrew pozorom i czasu, który upłynął od premiery, gra ta nadal jest stosunkowo popularna i bardzo dobrze nadaje się do gry klanowej. Co chwila organizowane są rozgrywki, cupy, chociażby na konkurencyjnym forum. Być może wielu z Was uzna, że wakacje to zły okres do grania, jednakże wraz z początkiem września startuje nowa liga CoDa4 i wartoby się podczas okresu letniego dobrze do tego przygotować. O samo granie nie ma się co martwić, jeśli chodzi o to, to codziennie rozgrywamy sparingi (3on3,4on4,5on5), także jest co robić, a co najważniejsze z kim ćwiczyć (zawsze ktoś chętny do pogrania) Jednakże jako ambitny zespół stawiamy pewne wymagania: - Wysoki skill połączony z doświadczeniem (szczególnie jeśli chodzi o cod4) - Znajomość map - Headset (obowiązkowo!) - Odpowiednie nastawienie i podejście do tematu (żadnych dzieci, płaczków i osób, które nie potrafią pogodzić się z porażką) - Gra zespołowa (realizowanie zadań ustalonych przed spotkaniem, na treningu) Mam nadzieję, że znajdzie się chociaż tych kilka osób, które chciałyby spróbować swoich sił w CoD4 na scenie klanowej. Zaznaczam, że naprawdę potrzebne osoby, które ogarniają temat gry zespołowej i posiadają wysokie umiejętnośći. Kontakt: maciej36 - GG: 6329518 PSN ID: maciej36 Heniu - GG:15645505 PSN ID: heniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 niedlugo mam zostac ponownie podlaczony do sieci i jak nie wroce do mojego starego klanu to moze dolacze do was :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hot 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 Okej okej, to śmiało wbijaj, pogramy chętnie , jak masz znajomych jakis polecic to tez byłoby mile widziane. Czekam na kolejne propozycje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 22 Czerwiec 2011 jestem chętny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hot 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 jestem chętny :) Dodaj nas na psn i pokaż co potrafisz :) Pogramy chwile na pubie, potem pojdziemy na privata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hot 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Odświeżam, poszukiwania nadal trwają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach