merr 0 Napisano 25 Czerwiec 2011 Chciałbym sobie kupić PS2(co prawda mam jedno w piwnicy, ale nie mogę go znaleźć :P, wiem zrobiłem grzech ciężki gamera wstawiając PS2 to piwnicy :( ). Moje pytanie jest takie: czy obie wersje PS2(Slim i Classic) czytają gry z PSX'a czy tylko jedna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 25 Czerwiec 2011 Chciałbym sobie kupić PS2(co prawda mam jedno w piwnicy, ale nie mogę go znaleźć :P, wiem zrobiłem grzech ciężki gamera wstawiając PS2 to piwnicy :( ). Moje pytanie jest takie: czy obie wersje PS2(Slim i Classic) czytają gry z PSX'a czy tylko jedna? Obie. Nie lepiej było użyć google zamiast zakładać nowy temat i robić nie porządek na forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 25 Czerwiec 2011 Nie wiem czy to pójdzie do sali wstydu, ale myślę że tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 26 Czerwiec 2011 moim zdaniem dobre pytanie dla mniej obeznanych . Może myślał że jest tak samo jak z PS3 60GB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach