Moriu 0 Napisano 9 Lipiec 2011 Mam problem , Gdy gram w jakąś gre np .killzone 3 to oś kamery jest odwrócona i np robie w dół ruch kamerą to kamera do góry idzie itp W każdą gre którą zagram to jest ustawione odwrócenie osi . Np. Góra to dół a Dół to góra wie ktoś ja kto naprawić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Lipiec 2011 Przestawic opcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Lipiec 2011 Zmień os X i Y w opcjach gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Lipiec 2011 Gdybyś nie widział, to po angielsku jest to dokładnie "Invert X/Y Axis". Jak masz na Yes to będziesz miał odwrócone, a jak na No to będzie normalnie, czyli góra to góra, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saracen 84 Napisano 10 Lipiec 2011 Dla mnie normalnością jest dół to góra. Jak w symulatorach lotu. Ciągnę na siebie lecę w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach