Wujek Toyo 1 Napisano 11 Lipiec 2011 http://www.youtube.com/user/FifaUltimateTeamPL?feature=mhee Proszę oceniać i dawać swoje filmiki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 11 Lipiec 2011 A czym nagrywasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denon75 2 Napisano 11 Lipiec 2011 Film 1 GT5 Vimeo Film 2 GT5 Vimeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 12 Lipiec 2011 Film 1 GT5 Vimeo Film 2 GT5 Vimeo Jakość pierwsza klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacrimas 9 Napisano 12 Lipiec 2011 Czym nagrywacie te materiały? Zrzucacie podczepiając konsolę do karty TV czy jak? Dzięki za odpowiedź, jestem ciekaw jak to robicie. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 12 Lipiec 2011 Podłącza się konsole do takiego pudełeczka przez hdmi i dalej od pudełeczka do telewizora dopiero , a pudełeczko przepuszcza sygnał przy okazji go nagrywając na dysk , oczywiście są inne sposoby , ale ten jest najpopularniejszy . Mi chodzi konkretnie jakie pudełeczko mają chłopaki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentoRLeNiUm 0 Napisano 25 Lipiec 2011 Drift w moim wykonaniu: jakość trochę tragiczna bo nagrywane fonem ale widać to co trzeba :D ogólnie nie wiem jak to nagrać w inny sposób widzę, że Lukasz napisał coś o jakimś pudełeczku ale nie mam zielonego pojęcia co to może być :) Według mnie powinna być taka opcją jak w grze Forza Motorsport 3 z x360, że wrzucamy filmik na serwer i ściągamy na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 25 Lipiec 2011 Jeżeli nie zależy Ci na jakości HD jak przypadku "pudełeczka" LINK to wystarczy ci zwykła karta telewizyjna do PC lub laptopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 9 Sierpień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OMVbXoorntU Filmik zlepiony z ostatnich wakacyjnych spotkań z kumplem, nic wielkiego ale może się spodoba :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 9 Sierpień 2011 Bardzo fajnie się oglada!!! Ale oswieć mnie...rozumiem,że jezdziliscie we dwóch? Jak to zrobiliscie? Nie przez Net`a przecież bo nie ma znaczników nad autami...wiec jak? Jestem noob`em w kwestiach technicznych, wiec proszę "bez smiechów" (przesadnych!)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 9 Sierpień 2011 Normalnie w pokoju online jeździliśmy. Jest opcja zapisania powtórek po wyścigach i jak się je odtwarza właśnie z tych ujęć to nie pokazuje ani znaczników, ani całego HUD'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Sierpień 2011 To i tez ja zapodam... takie mistrzostwa gt5... w ktorych bralem udzial.. monza: inny: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 15 Sierpień 2011 Kolejny filmik, tym razem nieco dłuższy. http://www.youtube.com/watch?v=1hGovUS71Fw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 19 Wrzesień 2011 (edytowane) no to coś ode mnie... ścigałem się ze znajomym (pomarańczowa mazda rx-7), ja jadę M3 (również pomarańczowym) dwa pozostałe autka to osoby, które weszły do pokoju. Nie tak efektownie zrobiony filmik, ale fajna walka szczególnie na ostatnim kółku, ale poza tym non stop jechaliśmy łeb w łeb. Pozostałe samochody to Audi A4 z wyścigów aut turystycznych i Ford GT. Miłego oglądania. Edytowane 19 Wrzesień 2011 przez Bzyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 16 Październik 2011 nowa technika jazdy w gt 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 24 Październik 2011 HAHAHAH, koncowka miazdzy xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach