Skocz do zawartości
PaweL007#PS3#80gb

Nfs U2 Problem Z Odliczaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam underground 2 komputer mam dobry smiga plynnie na full detalach ale jak zrobic zeby babka odliczala start a nie same cyferki ?? :o

Jesli dobrze pamietam to zwykle odliczanie bylo spowodowane slaba karta graficzna. Widzowie oraz dziewczyna od odliczania dzialala dopiero od GF z serii 5. Np na na moim GF440MX gra działała na pełnych detalach z wyjatkiem blura podczas uzywania nitro oraz własnie bez dziewczyn na starcie. Podczas gdy u mojego kumpla majacego taki sam procesor, plyte glowna, mniej ramu i lepsza grafike (GF5200) gra działała z tymi detalami.

Edytowane przez ExiledDiclonius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli dobrze pamietam to zwykle odliczanie bylo spowodowane slaba karta graficzna. Widzowie oraz dziewczyna od odliczania dzialala dopiero od GF z serii 5. Np na na moim GF440MX gra działała na pełnych detalach z wyjatkiem blura podczas uzywania nitro oraz własnie bez dziewczyn na starcie. Podczas gdy u mojego kumpla majacego taki sam procesor, plyte glowna, mniej ramu i lepsza grafike (GF5200) gra działała z tymi detalami.

Tylko jesli dobrze pamietam to mam Geforce 9800GT, komputer kupiony rok temu...

Dokladnie to tak :)

Więcej szczegółów o moim komputerze

Składnik Szczegóły Wynik cząstkowy Wynik podstawowy Procesor AMD Athlon 7750 Dual-Core Processor 6,2 5,5 Zależy od najniższego wyniku cząstkowego Pamięć (RAM) 2,00 GB 5,5 Grafika NVIDIA GeForce 9800 GT 6,8 Grafika w grach 1791 Całkowita dostępna pamięci grafiki w MB 6,8 Podstawowy dysk twardy Wolne: 20GB (ogółem: 49GB) 5,9 Windows 7 Ultimate

System

Producent Gigabyte Technology Co., Ltd.

Model M720-US3

Całkowita ilość pamięci systemowej 2,00 GB pamięci RAM

Typ systemu 64-bitowy system operacyjny

Liczba rdzeni procesora 2 Magazyn

Całkowity rozmiar dysków twardych 298 GB

Partycja dysku (C:) Wolne: 20 GB (ogółem: 49 GB)

Partycja dysku (D:) Wolne: 58 GB (ogółem: 125 GB)

Partycja dysku (E:) Wolne: 87 GB (ogółem: 125 GB)

Dysk nośnika (F:) Dysk CD/DVD

Dysk nośnika (K:) Dysk CD/DVD Grafika

Typ karty wideo NVIDIA GeForce 9800 GT

Całkowita dostępna pamięć grafiki 1791 MB

Dedykowana pamięć grafiki 1024 MB

Dedykowana pamięć systemowa 0 MB

Współużytkowana pamięć systemowa 767 MB

Wersja sterownika karty wideo 8.17.12.7061

Rozdzielczość monitora podstawowego 1280x1024

Wersja programu DirectX DirectX 10 Sieć

Karta sieciowa Karta Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) Uwagi

Zainstalowanie w systemie sprzężonych kart graficznych lub wielu kart może przynieść korzyści w przypadku niektórych aplikacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi