ketrab 0 Napisano 16 Lipiec 2011 Witam. Zakupiłem w czoraj skuter kingway yarox i od tego czasu w ogóle nie ładuje mi akumulatora i przepala wszystkie przodnie żarówki i tylni oprócz stopu?. Co może być nie tak ?? Dziękuje za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 16 Lipiec 2011 Nowy ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ketrab 0 Napisano 17 Lipiec 2011 Tak nowy. Możliwe że regulator napięcia jest źle ustawiony ?. I gdzie on się znajduje w skuterze ??. Pod siedzeniem czy gdzie :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 17 Lipiec 2011 Tak nowy. Możliwe że regulator napięcia jest źle ustawiony ?. I gdzie on się znajduje w skuterze ??. Pod siedzeniem czy gdzie :)? Skoro nowy , to pewnie na gwarancji jest? Jeśli tak , to nie ma sensu grzebać samemu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 17 Lipiec 2011 Dokładnie tak . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 18 Lipiec 2011 Pobaw sie przy przerywaczu i regulatorze napiecia, musi jakieś zwarcie występować, jeśli nowy skuter to oddaj na gwarancje jak najszybciej i jeśli masz jakieś inne problemy to wejdź na forum o tematyce skuterów bo tutaj nie wiele osób ci pomoze, od siebie polecam mieloch.pl i skutery-forum.pl Pozdro ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ketrab 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Już zrobiłem. :) okazało sie ze poszedł mi ten regulator napięcia Dzięki wszsytkim za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach