Skocz do zawartości
dobik

MAGAZYNY O GRACH

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie- Jakie magazyny o grach czytacie lub polecacie....

................................................................................

.........................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSX Extreme lub Neo Plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko PE... Neo+ to banda zdzierców, kłamców i złodziei. W dodatku 90% ich relacji z jakichkolwiek imprez opiera się jedynie na filmikach z gametrailers (pamiętam żałosną relację z E3 kiedy to nie dostali zaproszenia, a PE tak xD). W dodatku formuła i układ całego maga Neo+ jest straszna, każde biuro graficzne za darmo zrobiłoby lepszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście polecam PE, miodne recki dużo newsów i spox zgredakcja ^^ jest jeszcze game ranking(czy jakoś tak), neo + i cd console, jednak PE najlepsze!

PS. Psx Extreme wypuszcza co jakiś czas Poradnik Extreme, w którym jest masa solucji z gier, oraz dużo testów różnego rodzaju sprzętu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary... zlikwiduj tego Pacmana... razi w oczy!!... na komórce se to trzymaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stary... zlikwiduj tego Pacmana... razi w oczy!!... na komórce se to trzymaj!

A mnie sie podoba xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A mnie sie podoba xD

Poza tym... regulamin mówi o tym co i w jakiej liczbie i rozmiarach może być w stopce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Extrima ze względu na klimat oraz zawartość.

Ile to jeszcze razy będzie poruszany ten temat? Dziwne że jeszcze nie wylądował w koszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może teraz ja Polecam Ci oba ( Neo+ i PSXExtreme) PSXExtreme do czytania a Neo+ dla plakatów Ja tak robie. Przeczytam sobie tak o tylko co mnie interesuje w Neo+ i wyciagne plakat i dam na sciane ;D A PSXExtreme czytam nawet po pare razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSXExtreme najlepsze Neo+ też może być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poza tym... regulamin mówi o tym co i w jakiej liczbie i rozmiarach może być w stopce...

Regulamin też mówi, że nie można robić OTow, a Ty cały czas robisz ....

Oczywiście te samo czasopismo co wyżej koledzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi w przeciwieństwie chyba do reszty o wiele bardziej przypadł do gustu NEO+. Humor, sympatyczni redaktorzy, ciekawe newsy i recenzje, śmieszne i dające często wiele do myślenia felietony. To wszystko sprawia, że na każdy nowy numer czekam z niecierpliwością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam PSX EXTREME naprawdę odjazdowy magazyn, dal mnie NR. 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakieś pismo wyłącznie o konsolach PS# i Xbox ??? Bo kupiłem PSXE ale tam jest duzo info. o starych konsolach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne pisma raczej tylko... . Co do wypowiedzi Matta, to w PSX też często dają ciekawe artykuły i felietony .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi w przeciwieństwie chyba do reszty o wiele bardziej przypadł do gustu NEO+. Humor, sympatyczni redaktorzy, ciekawe newsy i recenzje, śmieszne i dające często wiele do myślenia felietony. To wszystko sprawia, że na każdy nowy numer czekam z niecierpliwością.

Masz całkowitą rację Matt.

Dobik uderzaj do kiosku po Neo+,nie zawiedziesz się,wiem coś na ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem ostatnio PSe... Ogolnie to cienizna. Zupelnie mi nie przypadlo do gustu. Nie wiem czy to kwestia tego nr (128),czy ogolnie pismo jest slabe (raczej to 2).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam ci PSX EXTREME z miesięcznikiem jestem od 9 lat chyba najlepszy w polsce miesięcznik o konsolach neo+ ssie taka prawda wszystko mają chaotycznie porozwalane i byle jak opisane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady obydwie gazetki są w porządku i oczywiście o 100 razy lepsze niż takie "CD-Srakszyn". Chociaż więcej czytam PE i tak polecam obydwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSX Extreme najlepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez przesady obydwie gazetki są w porządku i oczywiście o 100 razy lepsze niż takie "CD-Srakszyn". Chociaż więcej czytam PE i tak polecam obydwie.

A właśnie wg. mnie takie CD-Action jest dużo lepsze. No, ale cuż... muszę się przerzucić na jakieś konsolową gazetę Mam nadzieję, że wyjdzie w Polsce gazeta o konsolach na kształt PC-ZONE. Na prawdę świetne pismo, ilość stron, jakość wykonania powala.

Musze przekonać się do tego PSe... może przy następnym numerze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CD-Action rządzi, ale w świecie pecetowców. Konsole to inna bajka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja szczerze polecam PE. Od kilku lat kupuje go co miesiąc, i nigdy się nie zawiodłem. Klimat mają świetny, wykręcone recki, żarty że można boki zrywać. Czytam również N+, ale wg. mnie oni są jacyś tacy... sztuczni. To nie te same żarty co w PE, tak samo jak np. była rocznica setnego numeru N+. Taka bez polotu, opisali to. tamto, próbowali coś pożartować, ale im nie wychodziło. Zresztą niektórych redaktorów widziałem piszących dla PeCetowego magazynu PLAY! xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge sie wypowiedziec o gazetach w UK. Sam czytam regularnie PSM3 (nawet moj list wydrukowali ), ktory prawi glownie o PS3, troche tez o PSP i PS2 ale to pare stron doslownie. Ciekawa gazeta, ladna i z humorem, ale co najwazniejsze, ich recenzje sa (dla mnie przynajmniej) trafne. Do tego z kazda gazeta jest plyta wypchana filmikami, trailerami, screenami itp itd..

Czasami kupuje tez EDGE ktory jest o grach na wszystkie platformy i wogole o graniu jako takim. Bardzo ladna oprawa ale momentami forma przerasta tresc. Cos na modle amerykanska gdzie gazeta o grach (Next Generation na przyklad) ma jakies 200 stron z czego 150 to reklamy. Co nie zmienia faktu ze reklamy sa w nich zajebiste ..

A najlepsza gazeta o grach ever to byl Secret Service . Mam gdzies w piwnicy chyba ze 100 numerow.

Niestety umarla (gosc z SS zalozyl zdaje sie Ultime) podobnie jak Reset, ktory tez byl bardzo dobry. Pamieta ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi