dobik 3 Napisano 16 Marzec 2008 Mam pytanie- Jakie magazyny o grach czytacie lub polecacie.... ................................................................................ ......................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 16 Marzec 2008 PSX Extreme lub Neo Plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 16 Marzec 2008 Tylko PE... Neo+ to banda zdzierców, kłamców i złodziei. W dodatku 90% ich relacji z jakichkolwiek imprez opiera się jedynie na filmikach z gametrailers (pamiętam żałosną relację z E3 kiedy to nie dostali zaproszenia, a PE tak xD). W dodatku formuła i układ całego maga Neo+ jest straszna, każde biuro graficzne za darmo zrobiłoby lepszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 16 Marzec 2008 osobiście polecam PE, miodne recki dużo newsów i spox zgredakcja ^^ jest jeszcze game ranking(czy jakoś tak), neo + i cd console, jednak PE najlepsze! PS. Psx Extreme wypuszcza co jakiś czas Poradnik Extreme, w którym jest masa solucji z gier, oraz dużo testów różnego rodzaju sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 16 Marzec 2008 Stary... zlikwiduj tego Pacmana... razi w oczy!!... na komórce se to trzymaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 16 Marzec 2008 Stary... zlikwiduj tego Pacmana... razi w oczy!!... na komórce se to trzymaj! A mnie sie podoba xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 16 Marzec 2008 A mnie sie podoba xD Poza tym... regulamin mówi o tym co i w jakiej liczbie i rozmiarach może być w stopce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 16 Marzec 2008 Polecam Extrima ze względu na klimat oraz zawartość. Ile to jeszcze razy będzie poruszany ten temat? Dziwne że jeszcze nie wylądował w koszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 16 Marzec 2008 To może teraz ja Polecam Ci oba ( Neo+ i PSXExtreme) PSXExtreme do czytania a Neo+ dla plakatów Ja tak robie. Przeczytam sobie tak o tylko co mnie interesuje w Neo+ i wyciagne plakat i dam na sciane ;D A PSXExtreme czytam nawet po pare razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 17 Marzec 2008 PSXExtreme najlepsze Neo+ też może być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 17 Marzec 2008 Poza tym... regulamin mówi o tym co i w jakiej liczbie i rozmiarach może być w stopce... Regulamin też mówi, że nie można robić OTow, a Ty cały czas robisz .... Oczywiście te samo czasopismo co wyżej koledzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 17 Marzec 2008 Mi w przeciwieństwie chyba do reszty o wiele bardziej przypadł do gustu NEO+. Humor, sympatyczni redaktorzy, ciekawe newsy i recenzje, śmieszne i dające często wiele do myślenia felietony. To wszystko sprawia, że na każdy nowy numer czekam z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarDziU 0 Napisano 17 Marzec 2008 Polecam PSX EXTREME naprawdę odjazdowy magazyn, dal mnie NR. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 17 Marzec 2008 Jest jakieś pismo wyłącznie o konsolach PS# i Xbox ??? Bo kupiłem PSXE ale tam jest duzo info. o starych konsolach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 17 Marzec 2008 Oficjalne pisma raczej tylko... . Co do wypowiedzi Matta, to w PSX też często dają ciekawe artykuły i felietony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 17 Marzec 2008 Mi w przeciwieństwie chyba do reszty o wiele bardziej przypadł do gustu NEO+. Humor, sympatyczni redaktorzy, ciekawe newsy i recenzje, śmieszne i dające często wiele do myślenia felietony. To wszystko sprawia, że na każdy nowy numer czekam z niecierpliwością. Masz całkowitą rację Matt. Dobik uderzaj do kiosku po Neo+,nie zawiedziesz się,wiem coś na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Marzec 2008 Kupilem ostatnio PSe... Ogolnie to cienizna. Zupelnie mi nie przypadlo do gustu. Nie wiem czy to kwestia tego nr (128),czy ogolnie pismo jest slabe (raczej to 2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Marzec 2008 Czytam PE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evil-one 0 Napisano 23 Marzec 2008 polecam ci PSX EXTREME z miesięcznikiem jestem od 9 lat chyba najlepszy w polsce miesięcznik o konsolach neo+ ssie taka prawda wszystko mają chaotycznie porozwalane i byle jak opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 24 Marzec 2008 Bez przesady obydwie gazetki są w porządku i oczywiście o 100 razy lepsze niż takie "CD-Srakszyn". Chociaż więcej czytam PE i tak polecam obydwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 24 Marzec 2008 PSX Extreme najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 24 Marzec 2008 Bez przesady obydwie gazetki są w porządku i oczywiście o 100 razy lepsze niż takie "CD-Srakszyn". Chociaż więcej czytam PE i tak polecam obydwie. A właśnie wg. mnie takie CD-Action jest dużo lepsze. No, ale cuż... muszę się przerzucić na jakieś konsolową gazetę Mam nadzieję, że wyjdzie w Polsce gazeta o konsolach na kształt PC-ZONE. Na prawdę świetne pismo, ilość stron, jakość wykonania powala. Musze przekonać się do tego PSe... może przy następnym numerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 25 Marzec 2008 CD-Action rządzi, ale w świecie pecetowców. Konsole to inna bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 25 Marzec 2008 ja szczerze polecam PE. Od kilku lat kupuje go co miesiąc, i nigdy się nie zawiodłem. Klimat mają świetny, wykręcone recki, żarty że można boki zrywać. Czytam również N+, ale wg. mnie oni są jacyś tacy... sztuczni. To nie te same żarty co w PE, tak samo jak np. była rocznica setnego numeru N+. Taka bez polotu, opisali to. tamto, próbowali coś pożartować, ale im nie wychodziło. Zresztą niektórych redaktorów widziałem piszących dla PeCetowego magazynu PLAY! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Marzec 2008 Ja moge sie wypowiedziec o gazetach w UK. Sam czytam regularnie PSM3 (nawet moj list wydrukowali ), ktory prawi glownie o PS3, troche tez o PSP i PS2 ale to pare stron doslownie. Ciekawa gazeta, ladna i z humorem, ale co najwazniejsze, ich recenzje sa (dla mnie przynajmniej) trafne. Do tego z kazda gazeta jest plyta wypchana filmikami, trailerami, screenami itp itd.. Czasami kupuje tez EDGE ktory jest o grach na wszystkie platformy i wogole o graniu jako takim. Bardzo ladna oprawa ale momentami forma przerasta tresc. Cos na modle amerykanska gdzie gazeta o grach (Next Generation na przyklad) ma jakies 200 stron z czego 150 to reklamy. Co nie zmienia faktu ze reklamy sa w nich zajebiste .. A najlepsza gazeta o grach ever to byl Secret Service . Mam gdzies w piwnicy chyba ze 100 numerow. Niestety umarla (gosc z SS zalozyl zdaje sie Ultime) podobnie jak Reset, ktory tez byl bardzo dobry. Pamieta ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach