DaraS 506 Napisano 27 Lipiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Lipiec 2011 Gra twórców Just Cause. Premiera we wrześniu na PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazioo 4 Napisano 14 Wrzesień 2011 Jakieś opinie i wrażenia z Co-op-a? Jest to gra mogąca dorównać Larze Croft czy Dead Nation? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Wrzesień 2011 Mam pełną wersję. Gra jest świetny, naprawdę! Renegade Ops śmiga na silniku Avalanche Engine 2.0. Możecie się spodziewać mnóstwo pięknych efektów graficznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 17 Wrzesień 2011 Gra wygląda świetnie, gra też się całkiem fajnie. Dobija mnie sterowanie pojazdem, nie mogę się przyzwyczaić, jakość nienaturalnie się gra. Tylko ja tak mam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 17 Wrzesień 2011 Gra wygląda świetnie, gra też się całkiem fajnie. Dobija mnie sterowanie pojazdem, nie mogę się przyzwyczaić, jakość nienaturalnie się gra. Tylko ja tak mam? Do przyzwyczajenia, tylko nawroty były dla mnie problematyczne, a tak to jest całkiem OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 18 Wrzesień 2011 A cenowo jak wyglada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 20 Wrzesień 2011 47 zł chyba że ktoś ma konto plus to trzydzieści kilka nie pamiętam. Zagrałem raz w trial i od razu wykupiłem :) Przypomniały mi się czasy samolotów którymi latasz zbierasz różne broni dolatujesz do szefa i go znowu rozwalasz :) Wszystko to w ciekawszej scenerii z różnymi pojazdami z różnymi misjami niesamowitą grafiką jeszcze muszę przetestować cooplayera i szykuje się niezła zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hycel 1 Napisano 23 Wrzesień 2011 A nie jest tak ze tylko tymi samochodami sie jezdzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 24 Wrzesień 2011 A nie jest tak ze tylko tymi samochodami sie jezdzi? przesiadasz się np na helikopter :) na razie dalej nie doszedłem więc nie wiem czy jeszcze jakieś zabawki będą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Grudzień 2011 Jedna z lepszych gier na PSS w promocyjnej cenie 24zł! Cena obowiązuje tylko do środy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaEVu 5 Napisano 19 Grudzień 2011 Trudna jest? Jak wyglada sprawa z trofeami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) Co-Optimus portal specjalizujący się w grach co-op wystawił 4,5/5 Local co-op 2 graczy Online co-op 4 graczy http://www.co-optimu...egade-ops.html# Trofea: http://www.ps3trophies.org/forum/renegade-ops/125060-renegade-ops-trophy-guide-road-map.html Edytowane 19 Grudzień 2011 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Grudzień 2011 Atakują Arktydę Pierwszy Coldstrike, będzie swoistym epilogiem kończącym kampanię, który zaoferuje 3 dodatkowe misje oraz nowe typy wrogich jednostek w zupełnie odmiennej akrytcznej miejscówce. Cena to 5 dolarów. Drugie DLC Vehicle Reinforcement zaoferuje dwóch grywalnych rekrutów: Crystal oraz Blazemo, atakiem specjalnym pierwszego z nich będzie zamrażanie, natomiast drugi potraktuje ludzi ogniem za pomocą stosownego miotacza. Cena 3 dolary Nowy screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 23 Grudzień 2011 na ile godzin starcza gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 23 Grudzień 2011 Około 4-5 mi się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 27 Grudzień 2011 Czym się różni Bundle (29zl) i Full Game (47zl)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Grudzień 2011 47 zl to jest sama gra bez dodatków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 27 Grudzień 2011 Czyli Bundle to jest dodatek, coś jak DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 27 Grudzień 2011 Bundle to po prostu określenie znaczące, że gra jest sprzedawana razem z dodatkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 28 Grudzień 2011 No to w tym przypadku lepiej kupić Bundle za 29zl, niż samą pełną wersję za 47zł? Trochę to dziwne, bo pełna gra kosztuje więcej niż to samo ale z dodatkiem? Dobra, krótko. Jaką wersję lepiej wybrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 28 Grudzień 2011 No to w tym przypadku lepiej kupić Bundle za 29zl, niż samą pełną wersję za 47zł? Trochę to dziwne, bo pełna gra kosztuje więcej niż to samo ale z dodatkiem? Dobra, krótko. Jaką wersję lepiej wybrać? Wiadomo że Bundle :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 28 Grudzień 2011 ...Dobra, krótko. Jaką wersję lepiej wybrać? Odpowiedź się raczej sama nasuwa, no nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 29 Grudzień 2011 Done! Zaczynamy zabawę:thumbsup:, przy okazji kupiłem StarDrone za 7zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 1 Styczeń 2012 bodajże 26 zł teraz na psn kosztuje pełna wersja bez dodatków. tydzień temu kupiłem za 47, ale i tak nie żałuje. masa zabawy. a tak btw do szkoda, że nigdzie na polskich serwisach growych nie napisali o tym, że bedzie cos takiego jak Festival Sale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach