denver666 31 Napisano 2 Styczeń 2012 a tak btw do szkoda, że nigdzie na polskich serwisach growych nie napisali o tym, że bedzie cos takiego jak Festival Sale. Ja tam jakoś wyczytałem, że będzie. Niestety nikt nie wiedział co będzie za wczasu. Dopiero na bieżąco pojawiały się promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Maj 2012 Dziś dostałem email... Dziękujemy za zakup Renegade Ops™ na PlayStation®3 z PlayStation®Store. Pewnie zastanawiasz się, gdzie się podziewa dodatek do gry, który obiecaliśmy. A więc napotkaliśmy kilka przeszkód, które spowodowały opóźnienie w wydaniu Renegade Ops Reinforcement Vehicle Pack, oferującego dwie nowe postacie, Blazemo i Crystal. Przepraszamy, że kazaliśmy Ci czekać. Dobra wiadomość jest jednak taka, że możesz pobrać dodatkowe materiały, realizując następujący kupon z kodem: Aby pobrać nagrodę, udaj się do PlayStation Store z menu XMB™ systemu PS3™ i wybierz opcję „Realizacja kodów”. Następnie wprowadź 12-cyfrowy kod i wybierz „Kontynuuj”, aby uzyskać dostęp do materiałów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 18 Maj 2012 też to dostałem ale ja już miałem wykupione dlc bo to chyba dotyczy tych dwóch nowych postaci ?? czy to całkiem coś innego ?? Jak to samo to komuś mogę oddać kod na te postaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 18 Maj 2012 Dziwna sprawa. Kod również dostałem, mimo że dodatek bez problemu w grudniu kupiłem... Jak ktoś chce kod na dwie postaci do gry, to pisać pw. Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 1 Czerwiec 2012 Może mi ktos wytlumaczyć czym rozni sie wersja Renegade Ops Complete Edition (bundle) 59 zł od Renegade Ops (Bundle) 47zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 1 Czerwiec 2012 Masz dodane w bundle dlc, jakie to juz Ci tego nie powiem bo nie interesowalem sie tak tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Wrzesień 2012 Jak zdobyć trofeum 50x Damage Streak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) Najlepiej grać na Hardcore (chociaż ja zrobiłem na Normalu). Nie jest takie trudne. Ja np. wcale nie planowałem zdobyć tego trofeum, wpadło samo. Zrobiłem je w ostatnim poziomie w tej wielkiej windzie jadącej do góry. Pakuj do wszystkiego co się rusza, aby jak najdłużej utrzymać ten licznik. We wspomnianym miejscu to nie problem, bo wrogowie atakują wielkimi grupami. Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Lars06 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
specu89 1 Napisano 11 Październik 2012 chetny ktos na wymiane za dungeon huntera i dead nation ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach