arczi 0 Napisano 17 Marzec 2008 Witam. To juz nie pierwszy raz odkad spotkalem na YouTubie filmiki jak dostac free stuff typu ps3 czy ipod. Mam pytanie czy jest w tym chodz nuta prawdy ? Podejrzewam ze jest jakis chaczyk a skusil bym sie na pare rzeczy :] Oto przykladowy link : http://youtube.com/watch?v=b7Z1Jd-Njvw Prosze o opinie ;] Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evil-one 0 Napisano 17 Marzec 2008 znam to niby to jest prawda ale nie wysyłają do polski i po 2 ja się spotkałem z takim że trzeba zrobić konto ma jakiejś stronie z grami typu poker i wpłacić ileś tam kasy ps. nic nie ma za darmo :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 18 Marzec 2008 Ja w to jakoś nie wierzę... Ale może to jest prawda? Kto wie Chyba ten co wygrał xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 18 Marzec 2008 Pic na wodę fotomontaż! Za darmo nie ma nic, nawet w gębę nie dostaniesz, bo szkoda sobie np. nadwyrężać ręki Cała zabawa z tego typu serwisami sprowadza się do tego, że jak już przejdziesz setki wyskakujących okienek i przeklikasz się do "finału" to w ostateczności będziesz zmuszony do kupienia czegoś z jakiegoś określonego serwisu. Wydasz parę $ czy F, a PS3 i tak nie dostaniesz. Na tym to polega, że wydanie groszy w przekonaniu, że dostaniemy prezent nie jest zbytnio bolesne dla portfela. A sklepy pośredniczące zadowolone, bo ktoś kupuje od nich starocie zalegające na magazynie. Podsumowując, jeśli wyskoczyło okienko z wyborem określonego prezentu za "free", a użytkownik klika i podaje przy tym (sic!) @ którego używasz prywatnie, to jest to następny jeleń, który dał się w konia zrobić. Skrzynka spamowana, a twórca-frajer już na takim kimś trzepie dolary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 18 Marzec 2008 Dzięki. Myślę że temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach