BaKaJ-PL 29 Napisano 5 Sierpień 2011 Poddaje się... Nie wiem czy na tym forum da się zrobić ankietę czy nie ale kombinowałem już kupę czasu i nie dałem rady, dlatego sporządzę ankietę w sposób mniej zaawansowany. 1) W jaki dzień tygodnia, twoim zdaniem powinna być rozgrywana Liga Lexus'a (możesz wybrać max. 7 dni) 2) W jaki dzień tygodnia, twoim zdaniem powinna być rozgrywana Liga Eventowa (możesz wybrać max. 7 dni) 3) Czy jesteś za wprowadzeniem systemu kar i punktacji w lidze eventowej? (TAK/NIE) wg. przykładu: 1) Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota 2) Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota 3) TAK Za pewien czas głosy zostaną zliczone przeze mnie, a ich liczba rozwiąże kilka kwestii dot. naszej ligi. Jeżeli taki system prowadzenia ankiet nie podoba się administracji to po upływie max 2 tygodni wątek zostanie usunięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 5 Sierpień 2011 1) Piątek Sobota 2) Piątek Sobota 3) TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 6 Sierpień 2011 1) wtorek środa 2) nie dotyczy 3) TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 8 Sierpień 2011 1. piatek sobota 2. piatek sobota 3. Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) 1,2 poniedziałek - piątek 3 tak Edytowane 10 Sierpień 2011 przez medmaxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 10 Sierpień 2011 1) Wtorek-Środa 2) Wtorek-środa-czwartek 3) nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 14 Sierpień 2011 1 2 ) w sumie obojętnie 3) tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian88 0 Napisano 15 Sierpień 2011 1. poniedzialek 2. czwartek 3. tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 15 Sierpień 2011 1. obojetnie jaki dzien byle w okolicach 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarocracow 5 Napisano 17 Sierpień 2011 1 - poniedziałek, wtorek, środa, czwartek 2 - poniedziałek, wtorek, środa, czwartek 3 - Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 20 Sierpień 2011 Mi to obojętnie może być 1.środa 2.piątek 3. Może być byle by było po 20 żeby wszyscy się wyrobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 20 Sierpień 2011 trochę już za późno na oddawanie głosów, bo wszystko jest już ustalone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach