DawidekFCB 38 Napisano 9 Sierpień 2011 Witam. Moja sprawa przedstawia się następująco. Otóż mieszkając jeszcze w Polsce miałem polskie konto PSN., teraz się przeprowadziłem się do USA i chcę sobie zmienić region (np. w Fifie łączy mnie z Europą, czego nie chcę ze względu na lagi). Jest jakiś magiczny sposób na zmianę regionu? Bardzo mi na tym zależy, a nie chcę tracić swego konta, za dużo rzeczy tam mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Sierpień 2011 gry niekiedy oferuja wybór regionu (np. killzone 3), jak to mozna zrobic inaczej to nie wiem. moze wystarczy kupic amerykanska wersje gry?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 9 Sierpień 2011 No właśnie Killzone 3 oferuje zmianę strefy, ale FIFA nie. Można bawić się w ustawianie swojego pokoju, ale to wiesz..A inny region gry? Tego nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 9 Sierpień 2011 Która fifa? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 9 Sierpień 2011 11..a to ma znaczenie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 11 Sierpień 2011 11..a to ma znaczenie? :D No to z tego co wyczytalem to da sie region zmienic gdzies w opcjach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 12 Sierpień 2011 Dawaj mi tu i teraz namiary gdzie, jak i co :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 12 Sierpień 2011 Nie wiem, zapytaj w temacie fify ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach