Nuke 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Witam mam pytanie co prawda mam już 2 lata PS3 ale zapytać się nie zaszkodzi... Jest taka sprawa: Mam krótki filmik skopiowany na PS3 i chciałbym go obejżeć razem z kolegą przez PSN czy jest to możliwe? widziałem opcję "edycja i przesyłenie plików video" ale raczej tam nic nie znalazłem...bardzo mi na tym zależy pozdrawiam i czekam na pomoc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Sierpień 2011 Witam mam pytanie co prawda mam już 2 lata PS3 ale zapytać się nie zaszkodzi... Jest taka sprawa: Mam krótki filmik skopiowany na PS3 i chciałbym go obejżeć razem z kolegą przez PSN czy jest to możliwe? widziałem opcję "edycja i przesyłenie plików video" ale raczej tam nic nie znalazłem...bardzo mi na tym zależy pozdrawiam i czekam na pomoc.. Z tego co wiem... nie ma takiej możliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 11 Sierpień 2011 można podpiąc plik pod wiadomośc (klikasz na tą agrafkę) z filmami nie próbowałem ale ze zdjęciami działa :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuke 0 Napisano 12 Sierpień 2011 Próbowałem ale można tylko podpiąć zdjęcia filmików nie da się, ale dzięki za chęci. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach