Makaveli 0 Napisano 29 Kwiecień 2008 witamnie wiem ile w tym prawdy, ale wczoraj jak bylem w mega avans rozmawialem z gosciem na temat ps3 i mowil mi ze mieli juz na sklepie z 2 szt wersji 80gb, wspomnial rowniez iz jakos na przelomie maja i czerwca powinny pojawic sie w polsce wlasnie wersje 80gb (konsola, 2 kontrolery, okablowanie, i 2 gry: nfs pro street i cos jeszcze cena ok 2.300 - bo po takiej zeszly im te co mieli); sam planuje zakup ps3 wiec chyba poczekam jeszcze troche i zobacze jak sprawa sie rozwinie;] Kurcze... nie takiej ceny sie spodziewalem przeciez to jest wiecej jak 499E... czytalem ze po premierze 2 hitow takich jak GTA IV i MGS4 SONY obnizy cene PS3... mam nadzieje Z reszta PS3 i tak kupuje w sierpniu to i tak moze sie duzo zmienic grunt to aby bylo 80gb w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 29 Kwiecień 2008 witamnie wiem ile w tym prawdy, ale wczoraj jak bylem w mega avans rozmawialem z gosciem na temat ps3 i mowil mi ze mieli juz na sklepie z 2 szt wersji 80gb, wspomnial rowniez iz jakos na przelomie maja i czerwca powinny pojawic sie w polsce wlasnie wersje 80gb (konsola, 2 kontrolery, okablowanie, i 2 gry: nfs pro street i cos jeszcze cena ok 2.300 - bo po takiej zeszly im te co mieli); sam planuje zakup ps3 wiec chyba poczekam jeszcze troche i zobacze jak sprawa sie rozwinie;] to cena cienka za taki zestaw, jak starter pack 60GB swego czasu chodził po 1999zł, a te 20GB dodatkowego miejsca na dysku na pewno nie wymagają takiej dopłaty. Zważywszy, że (jeżeli ta informacja wogóle jest prawdziwa) to pewnie będą dołączane Sixaxisy, a ProStreet nie jest ani dobry, ani nowy już... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach