caballero 31 Napisano 13 Sierpień 2011 (edytowane) Cześć. Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na organizowane przez angielską sieć sklepów GAME targi GAMEfest odbywające się między 16 a 18 września w Birmingham? Będzie można zagrać w nadchodzące tytuły m.in. BF3, MW3, FIFA12 i wiele innych. Więcej info tutaj KLIK. Bilety po £10. Dla ludzi chętnych wybrać się z Polski, to są tanie loty Ryanair z Bydgoszczy do Birmingham. Bilety tylko dla posiadaczy kart członkowskich GAME (Karty można kupić na ich stronie za 3 funty, po czym od razu dostajemy numer członkowski umożliwiający kupno biletów). Edytowane 13 Sierpień 2011 przez caballero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Sierpień 2011 W birgmiham byly/dalej sa zamieszki o ile sie nie myle ? Ja bym wstepnie nic nie planowal, a tymbardziej nie kupowal, nigdy nic nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Sierpień 2011 W birgmiham byly/dalej sa zamieszki o ile sie nie myle ? Ja bym wstepnie nic nie planowal, a tymbardziej nie kupowal, nigdy nic nie wiadomo. Lepiej ukraść :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 13 Sierpień 2011 Lepiej ukraść :D Nygusy mówiły, że odbierają tylko swoje podatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Sierpień 2011 (edytowane) "Moje rasistowskie dowcipy dostają dzisiaj w internecie same słabe komentarze. Zupełnie jakby setki murzynów nagle miały skądś nowe laptopy, czy coś." "CZARNY" humor ^_^. PS. Wydaje mi sie ze GAMEfest bedzie malo popularny w tym roku :D Edytowane 13 Sierpień 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 14 Sierpień 2011 Ja się wybierałem, ale okazało się, że akurat będę w Polsce na swoim weselu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 14 Sierpień 2011 Ja się wybierałem, ale okazało się, że akurat będę w Polsce na swoim weselu. To może zamiast na gamefest to się forumową ekipą wybierzemy na twoje wesele? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach