Skocz do zawartości
DaraS

Na Luzie

Rekomendowane odpowiedzi

Temat otwarty, rozmawiamy o wszystkim na poziomie bez zbędnych pyskówek, docinek, osobistych wycieczek czy wulgaryzmów.

Wszelkie naruszania tych zasad będzie nagradzane BANEM

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat otwarty, rozmawiamy o wszystkim na poziomie bez zbędnych pyskówek, docinek, osobistych wycieczek czy wulgaryzmów.

W naszym kraju jest to grubsza niemożliwe ale można spróbować. :)

@up

Taaa, Kantyna: Reactivated. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KANTYNA!

Jak zwał tak zwał :) kantyna/latryna tylko że w takiej formie i w tym miejscu.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli powrót do naszej Kantyny w dziale BF :)

Tam była "pod ręką" lub "przy drodze" a tutaj trzeba się "nachodzić" żeby do niej trafić :P

Edytowane przez Szlachcic*
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsze to niz nic!! Lepiej pisac tutaj o pierdolach niz zasmiecac syfem i dostawac bany w zwyklych tematach o BC;)

PS WIECEJ MINUSOW!!!!!!!!!!

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, że o co chodzi w tej kantynie? Bo nie kumam...

A co do minusów to proszę!

Edytowane przez szyma45

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

I po co idioto drogi użytkowniku wszystkim minusy dajesz? To tylko takie żarty... DaRaS się wkurzy. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co idioto drogi użytkowniku wszystkim minusy dajesz? To tylko takie żarty... DaRaS się wkurzy. :P

I w tym oto momencie zasługujesz na minusa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Keep'em comin'.

Już spokojnie można forum przeglądać? Bo cały czas mam głośniki wyłączone. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle skąd te dźwięki się wzięły ? pierwszy raz z czymś takim się spotkałem :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś jakiegoś flasha wklejał do postów czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech niech bóg ma nas w opiece i chroni przed dziećmi neo a najlepiej niech trzymają się portalu.:thumbsup:

Edytowane przez Natsu
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam Ci plusy daje żebyś za dużo nie miał bo to nie zdrowo. :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tomek

Z tego co wiadomo między innymi za nawoływanie do minusów zamknęli kantynę :thumbsup:

Dajcie sobie luzu z minusowaniem / pulsowaniem postów bez powodu , a zacznijcie tych guzików używać jeśli ktoś pomógł lub offtopuje czy troluje . :thumbsup:

niech to forum wróci do normalności a nie do tego :

1311504915_by_xmax002_500.jpg

Edytowane przez KJN86
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem ile osob bedzie korzystac z tego DOBRA ;)

Wydaje mi się że szybko podzieli los kantyny :) Mamy już pierwszego szczęśliwca który pauzuje 24h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że szybko podzieli los kantyny :) Mamy już pierwszego szczęśliwca który pauzuje 24h.

Battlefieldowcy chyba nie moga zyc w zgodzie :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KJN jesli chodzi o minusy to.... Nie szukam kogos starych postow i tych minusow nie daje ;) (ktos tak robi i daje sobie reke uciac ze to dwoch forumowiczow z ktorymi sie nie lubie) Czy widziales np od momentu kiedy minusy weszly zebym na kazdym napisanym poscie dostawal po 10 minusow ? Lacznie otrzymalem minusow okolo 200 (iles tam mialem na +) wiec w jakis sposob musze wybrnac z sytuacji nikogo przy tym nie obrazajac (uraziles sie tym ze zbieram minusy? Twoja sprawa) poprostu je zbieram ;)

A co do kantyny to zbyt wiele osob momentalnie oszalalo na punkcie minusowania postow ;)

PS. Czy ja robie cos zlego ze minusy zbieram ? Ty zbierasz plusy ja minusy nie widze zadnego problemu ;)

Watpie ... Kilka banow na 24 i zobaczysz ze ludzie beda chodzic jak w zegarku ;) Tego wlasnie brakuje w Bad Company 2 (temat). Albo ktos nie bedzie sie wypowiadal albo sie przystosuje do zasad ktore musza tutaj byc (swiety nie jestem zeby nie bylo) ;)

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Watpie ... Kilka banow na 24 i zobaczysz ze ludzie beda chodzic jak w zegarku ;) Tego wlasnie brakuje w Bad Company 2 (temat). Albo ktos nie bedzie sie wypowiadal albo sie przystosuje do zasad ktore musza tutaj byc (swiety nie jestem zeby nie bylo) ;)

Chyba w 3.

Dwójka jest ogarnięta co widać po liczniku kasowań/warnów/banów w pierwszym poście :P Przynajmniej widać ile to roboty, by jakoś dało się normalnie czytać ten temat. Jak się zacznie niemiłosiernie źle w trójce to tam też przyjdzie małpka z dynamitem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tomek

Z tego co wiadomo między innymi za nawoływanie do minusów zamknęli kantynę ...

Racja! Tomasz wyluzuj z dopiskami o minusy! Będę sobie co jakiś czas weryfikował Twoje (i nie tylko) wypowiedzi i jeśli zobaczę że ktoś minusuje nagminnie i bezpodstawnie to wyłączę go z forum na kilka dni,

Traktujcie to jako ostrzeżenie które obowiązuje dla wszystkich pisanych na forum postów (nie tylko w dziale BF czy Latrynie*)

*widzę że zainspirowałem założyciela tematu do zmiany nazwy ;) heh dobre posunięcie :thumbsup:

Edytowane przez Tomo
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba się temu przyglądnąć i wyciągnąć konsekwencje, pewien Pan zminusował w tym temacie prawie wszystkich łącznie ze mną :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak faktycznie; no więc strzał ostrzegawczy ;)

Sprawca minusów (wie o kogo chodzi) niech sobie wpadnie na forum we wtorek, wtedy odblokuje się jego konto (Ban 48h) Ktoś jeszcze chce porozdawać minusy? Po strzale ostrzegawczym w przypadku braku poprawy obowiązuje zgodnie z regulaminem permaban na konto (tak dla przypomnienia) :whistling:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi