DaraS 506 Napisano 20 Sierpień 2011 Temat otwarty, rozmawiamy o wszystkim na poziomie bez zbędnych pyskówek, docinek, osobistych wycieczek czy wulgaryzmów. Wszelkie naruszania tych zasad będzie nagradzane BANEM 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 20 Sierpień 2011 KANTYNA! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 Temat otwarty, rozmawiamy o wszystkim na poziomie bez zbędnych pyskówek, docinek, osobistych wycieczek czy wulgaryzmów. W naszym kraju jest to grubsza niemożliwe ale można spróbować. :) @up Taaa, Kantyna: Reactivated. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 20 Sierpień 2011 Dzieki DaraS za wsparcie ;) Ciekaw jestem ile osob bedzie korzystac z tego DOBRA ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 20 Sierpień 2011 KANTYNA! Jak zwał tak zwał :) kantyna/latryna tylko że w takiej formie i w tym miejscu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Miałem na myśli powrót do naszej Kantyny w dziale BF :) Tam była "pod ręką" lub "przy drodze" a tutaj trzeba się "nachodzić" żeby do niej trafić :P Edytowane 20 Sierpień 2011 przez Szlachcic* 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 20 Sierpień 2011 Lepsze to niz nic!! Lepiej pisac tutaj o pierdolach niz zasmiecac syfem i dostawac bany w zwyklych tematach o BC;) PS WIECEJ MINUSOW!!!!!!!!!! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 Już drogi Tomaszu lecą minusy. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Czyli, że o co chodzi w tej kantynie? Bo nie kumam... A co do minusów to proszę! Edytowane 20 Sierpień 2011 przez szyma45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 @up I po co idioto drogi użytkowniku wszystkim minusy dajesz? To tylko takie żarty... DaRaS się wkurzy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 20 Sierpień 2011 I po co idioto drogi użytkowniku wszystkim minusy dajesz? To tylko takie żarty... DaRaS się wkurzy. :P I w tym oto momencie zasługujesz na minusa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 Keep'em comin'. Już spokojnie można forum przeglądać? Bo cały czas mam głośniki wyłączone. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 20 Sierpień 2011 A w ogóle skąd te dźwięki się wzięły ? pierwszy raz z czymś takim się spotkałem :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 Ktoś jakiegoś flasha wklejał do postów czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Ech niech bóg ma nas w opiece i chroni przed dziećmi neo a najlepiej niech trzymają się portalu.:thumbsup: Edytowane 20 Sierpień 2011 przez Natsu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 20 Sierpień 2011 Ja minusy kolekcjonuje ;) Juz mam 130+ a co do tego tematu... O wszystkim tylko bez bluzgow ;D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Sierpień 2011 Ja tam Ci plusy daje żebyś za dużo nie miał bo to nie zdrowo. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) @Tomek Z tego co wiadomo między innymi za nawoływanie do minusów zamknęli kantynę :thumbsup: Dajcie sobie luzu z minusowaniem / pulsowaniem postów bez powodu , a zacznijcie tych guzików używać jeśli ktoś pomógł lub offtopuje czy troluje . :thumbsup: niech to forum wróci do normalności a nie do tego : Edytowane 20 Sierpień 2011 przez KJN86 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 20 Sierpień 2011 Ciekaw jestem ile osob bedzie korzystac z tego DOBRA ;) Wydaje mi się że szybko podzieli los kantyny :) Mamy już pierwszego szczęśliwca który pauzuje 24h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 20 Sierpień 2011 Wydaje mi się że szybko podzieli los kantyny :) Mamy już pierwszego szczęśliwca który pauzuje 24h. Battlefieldowcy chyba nie moga zyc w zgodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) KJN jesli chodzi o minusy to.... Nie szukam kogos starych postow i tych minusow nie daje ;) (ktos tak robi i daje sobie reke uciac ze to dwoch forumowiczow z ktorymi sie nie lubie) Czy widziales np od momentu kiedy minusy weszly zebym na kazdym napisanym poscie dostawal po 10 minusow ? Lacznie otrzymalem minusow okolo 200 (iles tam mialem na +) wiec w jakis sposob musze wybrnac z sytuacji nikogo przy tym nie obrazajac (uraziles sie tym ze zbieram minusy? Twoja sprawa) poprostu je zbieram ;) A co do kantyny to zbyt wiele osob momentalnie oszalalo na punkcie minusowania postow ;) PS. Czy ja robie cos zlego ze minusy zbieram ? Ty zbierasz plusy ja minusy nie widze zadnego problemu ;) Wydaje mi się że szybko podzieli los kantyny :) Mamy już pierwszego szczęśliwca który pauzuje 24h. Watpie ... Kilka banow na 24 i zobaczysz ze ludzie beda chodzic jak w zegarku ;) Tego wlasnie brakuje w Bad Company 2 (temat). Albo ktos nie bedzie sie wypowiadal albo sie przystosuje do zasad ktore musza tutaj byc (swiety nie jestem zeby nie bylo) ;) Edytowane 21 Sierpień 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 21 Sierpień 2011 Watpie ... Kilka banow na 24 i zobaczysz ze ludzie beda chodzic jak w zegarku ;) Tego wlasnie brakuje w Bad Company 2 (temat). Albo ktos nie bedzie sie wypowiadal albo sie przystosuje do zasad ktore musza tutaj byc (swiety nie jestem zeby nie bylo) ;) Chyba w 3. Dwójka jest ogarnięta co widać po liczniku kasowań/warnów/banów w pierwszym poście :P Przynajmniej widać ile to roboty, by jakoś dało się normalnie czytać ten temat. Jak się zacznie niemiłosiernie źle w trójce to tam też przyjdzie małpka z dynamitem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) @Tomek Z tego co wiadomo między innymi za nawoływanie do minusów zamknęli kantynę ... Racja! Tomasz wyluzuj z dopiskami o minusy! Będę sobie co jakiś czas weryfikował Twoje (i nie tylko) wypowiedzi i jeśli zobaczę że ktoś minusuje nagminnie i bezpodstawnie to wyłączę go z forum na kilka dni, Traktujcie to jako ostrzeżenie które obowiązuje dla wszystkich pisanych na forum postów (nie tylko w dziale BF czy Latrynie*) *widzę że zainspirowałem założyciela tematu do zmiany nazwy ;) heh dobre posunięcie :thumbsup: Edytowane 21 Sierpień 2011 przez Tomo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 21 Sierpień 2011 Trzeba się temu przyglądnąć i wyciągnąć konsekwencje, pewien Pan zminusował w tym temacie prawie wszystkich łącznie ze mną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Sierpień 2011 No tak faktycznie; no więc strzał ostrzegawczy ;) Sprawca minusów (wie o kogo chodzi) niech sobie wpadnie na forum we wtorek, wtedy odblokuje się jego konto (Ban 48h) Ktoś jeszcze chce porozdawać minusy? Po strzale ostrzegawczym w przypadku braku poprawy obowiązuje zgodnie z regulaminem permaban na konto (tak dla przypomnienia) :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach