mate1214 4 Napisano 25 Sierpień 2011 Witam.Ostatnio zacząłem zastanawiać się swoją przyszłością i pierwsze co mi wpadło do głowy to projektant gier. Przeszperałem całe google i zauważyłem, że w Krakowie (w Bydgoszcy też ale to trochę za daleko jak dla mnie) jest taka szkoła. http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5711194,Beda_robic_gry_w_Krakowie___teraz_juz_na_pewno.html I moje pytanie rodzi się tutaj: 1.Czy mógłby mi ktoś powiedzieć najlepiej ktoś kto uczęszcza (lub uczęszczał do tej szkoły) czy warto?? 2.A i czy mógłby mi ktoś znaleźć strone tej szkoły bo za choere nie mogę Z góry dziękuje za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Sierpień 2011 Chcesz byc programistą czy projektantem tych gier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 25 Sierpień 2011 Zaocznie nie masz szans sie dostac w KRK, nieduza ilosc miejsc i dostaja sie sami prymusi ;) Ja bylem 13 na ok 70 osob na jeden z kierunkow a przyjmuja 12 osob ;P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mate1214 4 Napisano 27 Sierpień 2011 cwir-Chciałbym być Programistą:) (nie projektantem, bo z tego co czytałem na wikipedii to trzeba bardzo dobrze umieć Polski i coś tam jeszcze a ja za bardzo nie przepadam) BoryZPL-a co z dziennymi?? Też trudno jest się dostać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 27 Sierpień 2011 BoryZPL-a co z dziennymi?? Też trudno jest się dostać?? heh... Chyba raczej łatwiej na zaoczne nie ?, czyli na dzienne raczej trudniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Sierpień 2011 Wlasnie nie, nie dostalem sie bo wszyscy lepsi ode mnie poszli na zaoczne ;) Tez mi sie tak zdawalo, ale rzeczywistosc zweryfikowala po swojemu ;) Na dzienne chyba jeszcze trwa druga rekrutacja (z tego co wiem do drugiego wrzesnia), wiec jesli jestes zdecydowany to dzialaj. Niestety, dzienne mnie nie interesuja wiec ja nie skorzystam. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mate1214 4 Napisano 28 Sierpień 2011 aha. Dzięki za odpowiedzi. Ja jeszcze się nie skuszę bo jeszcze kilka lat mam do studiów ale jak przyjdzie czas to napewno będe próbował się dostac :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Sierpień 2011 Aha, pamietaj ze to studia drugiego stopnia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach