glief 28 Napisano 2 Wrzesień 2011 Witam serdecznie. Prosiłbym o wypełnienie ankiety dotyczącej patriotyzmu. Przeprowadzam badania i potrzebuję około 50 wypełnień :turned: Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Ankieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master™ 1 Napisano 2 Wrzesień 2011 Już wypełniłem. Tak z ciekawości, potrzebne Ci to do szkoły/pracy czy po prostu Cię to ciekawi? :turned: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 2 Wrzesień 2011 Już wypełniłem. Tak z ciekawości, potrzebne Ci to do szkoły/pracy czy po prostu Cię to ciekawi? :turned: Dziękuję bardzo, plusik poleciał. A potrzebne mi to do pracy licencjackiej z socjologii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 2 Wrzesień 2011 Parafrazując klasyka jakim był Andrzej Grabowski w filmie "Kariera Nikosia Dyzmy" - Patriota = idiota, okazało się iż bardziej jestem, niż nie jestem :) Ankieta wypełniona, daj znać jak poszła praca z socjologii, każdy kto zakłada ankietę pisze że podzieli się wynikami, a później ślad po nim ginie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 2 Wrzesień 2011 ankieta wypełniona, tylko coś mało pytań jak na prace licencjacką. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makka 4 Napisano 3 Wrzesień 2011 Wypełnione najszczerzej jak tylko potrafię :) Pozdrowienia i powodzenia z pracą :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ankieta wypełniona pozdrawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ankieta wypełniona. Pozdrawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 3 Wrzesień 2011 Trochę dziwne te pytania, kilka z nich było jednoznacznych, ale wypełniłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 6 Wrzesień 2011 Masz i moje odpowiedzi Powodzenia w pisaniu pracy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 6 Wrzesień 2011 Również wypełniłem. Ostatnie pytanie trochę podchwytliwe, i niejasne, bo moim zdaniem i nacjonalizm (ten źle pojęty) i szowinizm są największymi zagrożeniami patriotyzmu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Wrzesień 2011 Wypelnione, powodzenia w pisaniu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbir25 24 Napisano 6 Wrzesień 2011 Wypełnione powodzenia na obronie i w samym pisaniu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 23 Listopad 2011 Wypełnione :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach