Skocz do zawartości
Zbir25

Pakiety Gier I Ich Śmieszne Ceny

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem, gdzie miałbym umieścić ten wątek ale chyba tu będzie pasował. Właśnie przeglądam sobie sklepy internetowe z grami na ps3 i tak się zastanawiam jaki jest sens robienia pakietów czyli łączenia dwóch gier w jedna paczkę skoro pojedynczo opłaca się kupić bardziej dane tytuły (i to w jednym tym samym sklepie). Przykład?? Jestem na stronie gram.pl i widzę zwykła edycja killzone 2 89zł, killzone 3 zwykła edycja 89zł a zaraz obok pakiet tych gier razem w promocyjnej cenie 289,90 WTF? Zaraz zaraz sprawdzę swoją wiedzę matematyczną i posłużę się prostym równaniem matematycznym, bo może w podstawówce kłamali z liczeniem: 89+89=178zł, hmmmm o ile mi wiadomo :D : 178<289,90. Nie wiem czy oni maja jakieś specjalne pudełko za 100zł w które upchnęli te dwie gry czy jak hahahaha? W tak widoczny sposób robić z ludzi idiotów?? no przecież to jest śmieszne. Żeby nie było nie tylko na gram.pl widziałem takie cuda promocje. No ale to bije po oczach inne pakiety również i tak się zastanawiam kto to kontroluje i czy faktycznie dużo ludzi się na to nabiera. Może powinniśmy zainterweniować jakimś pismem do samego sklepu bo to jest brak szacunku do klienta. A może po prostu się czepiam nie potrzebnie ehehhehe.

zobaczcie sobie http://www.gram.pl/sklep/ps3/gry/filtr?zakres=I_do_L

Edytowane przez Zbir25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt przecież nie kaze kupowac w tym sklepie. wiec nie rozumie o co chodzi?

czy ktos sie nabiera czy nie to juz nie nasza sprawa. niech przeplaca jak się nie zna.

Może powinniśmy zainterweniować jakimś pismem do samego sklepu bo to jest brak szacunku do klienta. A może po prostu się czepiam nie potrzebnie ehehhehe.

zobaczcie sobie http://www.gram.pl/s...r?zakres=I_do_L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale podejście samo do klienta nie jest miłe to samo np. można zauważyć w napojach gazowanych w super hiper marketach typu cola i pepsi. Jednak sklepy bez klientów nie istnieją............. a robiąc z nich idiotów to hmmmmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a robiąc z nich idiotów to hmmmmm

ale kto robi tu z kogoś idiotę?

od kiedy sprzedawanie czegos dozej jest robieniem z kogos idioty?

idotą jest (byl tez wczesniej i bedzie za pewne pozniej) ktos kto to kupi. to nie sklep z osoby robi idiote, ta osoba juz wczesniej nim musiala byc.

po raz drugi tez powtórzę : nikt nie każe w tym sklepie kupować - nie jest monopolista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli, ktoś to kupi to rzeczywiście jest idiotą, i niech płaci, buisness is buisness. Skoro robią taką "promocję" to ktoś musi to kupować, też bym tak robił :P. Zgadzam się z poprzednikami, nie kupować i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi