Wojtekg 18 Napisano 10 Sierpień 2012 Mam pytanko odnośnie sezonu w Co - op żeby zaliczyć go poprawnie i zdobyć trofea związane z nim . To jakie ustawienia muszą być , a raczej jaka długość sezonu ? Czy musi być trening i kwalifikacje ? Czy da się to skrócić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Sierpień 2012 Tak, nie da się tego wyłączyć, ale możecie z partnerem omijać praktyki oraz kwalifikacje i jechać od razu w wyścigu. Poziom i cała reszta ustawień nie ma znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgred36 0 Napisano 9 Styczeń 2013 Czy ktos z Was mial problem z pucharkiem Test Driver Przejedź minimum 805 kilometrów / 500 mil podczas praktyk w trybie kariery. Przeliczylem dlugosc okrazen na torze , jedzilem kilka dni i wyszlo mi ze zrobilem grubo ponad 1000km , a pucharku jak nie bylo , tak nie ma... Czy ma znaczenie ze jezdzilem w zwyklym GP ? Czy może musze to zrobic w trybie kariery ? Trafi mnie zaraz , bo tylko ten mi zostal do platynki... pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 9 Styczeń 2013 no przecież jak byk stoi że w trybie kariery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgred36 0 Napisano 9 Styczeń 2013 ale zamulilem... mialem drukniety jakis inny poradnik i tam niestety nie bylo napisane ze trzeba go robic w karierze... sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach