Sir Siekier 861 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Temat poświęcony rozmowom uczestników Ligi 1. Możemy tu omawiać wszelkie kwestie związane z naszą grą w lidze, dzielić się opiniami po wyścigu oraz wymianie doświadczeń na torze. Godzina startu: 20.30 Lista uczestników Ligi 5: FERRARI: tomluc (psnid: tomluc1988_pl) - DFGT) lukaszasada (psnid: lukaszasada) - DFGT McLAREN: Boonk (psnid: BOONK_PL) - G25) smiechu14 (psnid: smiechu12) - Pad RED BULL: SeN (psnid: SeN_81) - G25) PePeSh (psnid: Tutanhamon) - DFP) RENAULT: polo508 (psnid: polo510) - DFEX bananek1982 (psnid: bananek1982) - DFGT WILLIAMS: 1. bezel1 (psnid: ziomniakPL) - Pad 2. kaaroloo (psnid: kaaroloo) - G27) MERCEDES: F3niX (psnid: WildaF3niX) - DFGT osa502 (psnid: osa502) - Pad TORRO ROSSO: lukiboy (psnid: lukiboy_uk) - Pad Syki (psnid: Syki1) - Pad SEZON 3 ASYSTY: BREAKING ASSIST - OFF ABS - OFF TCS - do wyboru GEARBOX - do wyboru RACING LINE - OFF PIT STOP - MANUAL KERS - MANUAL DRS - MANUAL Safety Car - OFF DODATKOWE PKTY: Brak dodatkowych punktow. · Opiekunowie Ligi: PePeSh & bananek1982 & lukaszasada ===== Liga ma juz wszystko co potrzeba. Teraz tylko czas na grafike klasyfikacyjna. Grafika: ===== Kary: Lukasaszada: kara +20 sekund dodane na koniec wyscigu w Chinach! Edytowane 8 Styczeń 2012 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Panowie, to kiedy umawiamy się na pierwszy trening ligi?:) Co do godziny startu ligi jest za 20 lub 21 czasu polskiego ;) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Proponuję 20.00 :) Co do pary to mnie osobiście odpowiada. Na trening jestem chętny codziennie w okolicach godziny 19-20. Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez PePeSh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja proponuje jak najszybciej wybrać organizatora i żeby to on założył temat i on zajmował się pierwszym postem. Chyba, że chcecie posyłać wszystko Errorowi, to nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Wrzesień 2011 Patricko tak jak jest jest dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) To sa wasze wyjsciowe, dane. Prosze zatem sie zorganizowac i okreslic o ktorej chcecie jechac oraz czy odpowiadaja wam pary ewentualnie zespol... SeN, PePeSh, bananek1982, piotrek2308, do was odrazu pytanie bo napisaliscie ze chcecie pomoc w tworzeniu ligi, czy dalej chcecie pomagac w tworzeniu ligi.. jesli tak to wybierzcie 3 sposrod was do tworzenia ligi ewentualnie mozecie to robic we 4. Nie widze problemu. Dodatkowo wszystkie pytania zwiazane z ta liga prosze oczywiscie pisac tutaj. Jest to temat dla was! Zapraszam do dobre zabawy. Ja zawsze chętnie pomogę w miarę swoich umiejętności i czasu wolnego (choć nie jest tego za wiele ;) ) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez PePeSh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Jeżeli chodzi o godzinę wyścigów to ja się opowiadam za 20.00 - nie później, ewentualnie godz. 19.00. Jeżeli chodzi o treningi to moja propozycja wygląda tak że możemy je robić dziennie. Dziennie 2 treningi, pierwszy trening ustalić w godz. rannych lub dopołudniowych, drugi trening w godz. 19-20 (wiadomo nie każdy pracuje na pierwszą zmianę, więc byłoby do wyboru albo do południa albo wieczorem) i będzie można wybrać jak komu pasuje - dzienna obecność nieobowiązkowa. Reszta niech się opowie co o tym sądzi. No chyba że będziemy się umawiać na bieżąco... Ja zawsze chętnie pomogę w miarę swoich umiejętności i czasu wolnego (choć nie jest tego za wiele ;) ) Również się dołączam ;) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez bananek1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragoner114 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Może zaczynalibyśmy tak po 19 w niedziele? Bo ja o 20:30 muszę zwalniać PS3 bratu :) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez dragoner114 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Jak zaczniemy o 21.00 to zamiast dragoner114'a pojedzie brat ;) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez PePeSh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja jednak bym sie opowiadał za godziną 21. Myślę, że to jest bezpieczniejsza godzina i więcej osób o tej porze jest w domu. ja proponuje zorganizować jakiś trening jeszcze w tym tygodniu żeby każdy zobaczył na czym stoi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragoner114 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 No to chyba będę musiał wypisać się z ligi bo po 20:30 jeździć nie mogę :( Szkoda. A już myślałem, że chociaż w tym roku sobie pojeżdżę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 Co Wy na to, żeby pierwszy trening zrobić dziś o 20.00 ? Kto jest chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Wrzesień 2011 Jezeli moje zgloszenie do ligi zostanie zaakceptowane to jak najbardziej jestem za dzisiejszym wieczorem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Wrzesień 2011 Gratuluje powstania ligi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja powinienem dzisiaj znaleźć chwile czasu na jakiś trening. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 No to chyba będę musiał wypisać się z ligi bo po 20:30 jeździć nie mogę :( Szkoda. A już myślałem, że chociaż w tym roku sobie pojeżdżę. niestety decyduje większość, może masz możliwość w tym jednym dniu dogadać się z bratem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 Co do dzisiejszego treningu, wpiszcie PSNid na listę, pododajemy się do friend_listy i spróbuję coś zorganizować o 20.00 (jeśli nikt inny się nie podejmuje ;) ) 1. Tutanhamon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX Moge dodac, iz posiadam lacze 40mb dl/ 10mb up. Mozna sprawdzic mojego hosta. W innych grach ludzie nie maja problemow z nim :) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragoner114 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 niestety decyduje większość, może masz możliwość w tym jednym dniu dogadać się z bratem? No właśnie chodzi o to że brat jeździ w innej lidze :( No i jest problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. bananek1982 dołączam się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Wrzesień 2011 Dobra widze ze kolega tak bardzo chce tutaj jezdzic ze juz sie nawet zapisal na trening.. no wiec: Do ligi dolacza... F3niX (psnid: WildaF3niX) - DFGT Otrzymuje on Mercedesa. Pozatym co do opiekunow to rozmawial ze mna lukaszasada i on chcialby byc opiekunem, on juz kiedys z nami jezdzil w sezonie 1 wiec wie co i jak. Dodatkowo nastepnych 2 opiekunow to PePeSh i bananek1982. Gratuluje :) jesli cos wiecej przyjdzie mi do glowy to napisze... aaaa i jeszcze jedno napisze tym 3 panom jakie beda obowiazki w lidze abyscie sie potem podzielili... jak to zrobicie juz wasza brocha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu14 5 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Na początku witam uczestników 5 ligi. Moim zdaniem 21:00 to dobra godzina na wyścigi, tak jak wspomniał tomluc, większość wróci z jakichś wypadów na weekend. Oczywiście na dzisiejszy trening się piszę. 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. bananek1982 4. Smiechu12 Jedna sprawa do treningu jeszcze, mam nadzieję, że każdy będzie porządny i nie będzie jeżdził na zbugowanych ustawieniach. Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez smiechu14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 27 Wrzesień 2011 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. bananek1982 4. Smiechu12 5. tomluc1988_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 27 Wrzesień 2011 Na początku witam uczestników 5 ligi. Moim zdaniem 21:00 to dobra godzina na wyścigi, tak jak wspomniał tomluc, większość wróci z jakichś wypadów na weekend. Oczywiście na dzisiejszy trening się piszę. 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. bananek1982 4. Smiechu12 Jedna sprawa do treningu jeszcze, mam nadzieję, że każdy będzie porządny i nie będzie jeżdził na zbugowanych ustawieniach. oczywiście na treningu obowiązują takie same ustawienia "wspomagaczy" jak w lidze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Wrzesień 2011 no nie musza obowiazywac... ale ja proponuje aby takie obowiazywaly, bedzie sie latwiej wowczas uczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach