zloty 0 Napisano 18 Maj 2008 Gra nie jest tak trudna, przejśc ja na normal na GOD zrobic wsztkie czelendze, to troche trwa czasu zeby wycisnac kazde soki z tej gry, a jak ktoc przechodzi w 5h na łatwym poziomie to jego problem; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 18 Maj 2008 Dla tej gry kupuje PSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 18 Maj 2008 Ja nigdy nie grałem w takie gry na żadnej platformie ale jak to zobaczyłem i pograłem na lekcji na konsolce ziomka to normalnie tak jak Astarot, chyba sprawię sobie PSP i pierwsza grą, która zarzucę będzie właśnie ta Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 19 Maj 2008 Już mam PSP Slim Ceramic White... teraz czekam na GoW Kocham tą serię, jak mało którą grę! Arcydzieło! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezardd 0 Napisano 30 Sierpień 2008 mam problem nie moge przejsc misji to ta w której schodzimy po otwarciu sie schodów do jakiejs krypty pod ziemią i na dole spychamy dwa posągi odblokowują sie wtedy dwa wielkie stopnie do wyciągnięcia i skaczemy na nie na górę potem jest jakis posąg konia ? koło niego jest znaczek zeby wcisnąć O iii wciskam ... coś pisze zebym czegoś użył ale czego nie wiem / ataku jakiegoś ? HELP szukałem go ale kombinacji nie znalazłem ... moze mam go nieodblokowanego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 30 Sierpień 2008 A nie od tego służy dział pomoc? Wiesz niektórzy ludzie czytają posty z rozpędu i przypadkowo mogą trafić na spoilery. Postaram się Ci to wyjaśnić... [span style=color:#000000;background:#000000] Jak rozsuwasz schody , to po prawej czy tam lewej stronie najniższego ze schodów jest wnęka. Wchodzisz do niej, schody się zasuwają, a Ty przenosisz się do drugiego pokoju. [/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Wrzesień 2008 mam problem nie moge przejsc misji to ta w której schodzimy po otwarciu sie schodów do jakiejs krypty pod ziemią i na dole spychamy dwa posągi odblokowują sie wtedy dwa wielkie stopnie do wyciągnięcia i skaczemy na nie na górę potem jest jakis posąg konia ? koło niego jest znaczek zeby wcisnąć O iii wciskam ... coś pisze zebym czegoś użył ale czego nie wiem / ataku jakiegoś ? HELP szukałem go ale kombinacji nie znalazłem ... moze mam go nieodblokowanego ... Musisz wyciagnac ten blok/schodek, najdalej jak sie da i szybko wbiegnac z lewej strony tego bloczka do takiego przejscia w ktore w nim bedzie. To by bylo na tyle , tez mialem z tym problem, 6 godzin sie meczylem zanim sie kapnalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 11 Wrzesień 2008 Musisz wyciagnac ten blok/schodek, najdalej jak sie da i szybko wbiegnac z lewej strony tego bloczka do takiego przejscia w ktore w nim bedzie. To by bylo na tyle , tez mialem z tym problem, 6 godzin sie meczylem zanim sie kapnalem Już dawno odpowiedziałem tylko zakryłem to spoilerem żeby ktoś kto czyta z rozpędu nie popsuł sobie łamigłówki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noe 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Dla gra miażdży . Najlepsze gra na psp. A ostatnia walka mniammmm . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 25 Wrzesień 2008 Dla gra miażdży . Najlepsze gra na psp. A ostatnia walka mniammmm . Najlepsza na pewno nie Zagraj w CC:FF VII! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 26 Wrzesień 2008 Może nie najlepsza, to fakt, ale jedna z najlepszych. Cudo po prostu Przeszedłem całe na PSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veno 0 Napisano 29 Marzec 2009 Właśnie dla niej rok temu kupiłem PSP :) Przeszedłem 2 razy i uważam ze gra miażdży, z resztą to już chyba tradycja dla GoW. Graficznie odstawiła konkurencję daleko za sobą i wycisnęła z PSP 101% mocy. Jedynie czym się rozczarowałem to czas w jakim ją przeszedłem... Czekam na premierę GoW III... a wtedy biorę urlop i znikam na tydzień przed TV :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koval4a 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) Faktycznie gra się dość krótko, ale jakby doliczyć granie na wyższych poziomach trudności (no chyba, że ktoś zaczynał od God Mode:P) + challenge of Hades, to biorąc pod uwagę obecną cenę giery śmiało można uznać, że GoW to dobra inwestycja... Edytowane 15 Czerwiec 2009 przez koval4a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilku123 0 Napisano 28 Czerwiec 2009 Poprostu dobra gra !! czekam do marca na GOW na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 6 Lipiec 2009 zna ktos podbne gry do gowa na psp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach