Artikam 51 Napisano 7 Październik 2011 PSNiD: artikam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkrason 1 Napisano 8 Październik 2011 Zapraszam do gry! PSNID: pkrason :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dralon 1 Napisano 8 Październik 2011 PSNid : dawidmagolan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tunk 0 Napisano 9 Październik 2011 PSNID: asdf578 zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl123 10 Napisano 9 Październik 2011 Witam, Emyl123 Bardzo chętnie pogram, przeważnie wieczorami. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapecio 0 Napisano 10 Październik 2011 PSN ID: kapecio zapraszać i grać 1v1 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 10 Październik 2011 PSNID: DeX1651 Dodawać,gram na ustawieniach "fabrycznych" (czyli nie żadnych manualach,nawet nie wiem o co chodzi na manualu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 11 Październik 2011 W weekendy chętnie pogram :). PSN: Guiscard307 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 12 Październik 2011 Jesli ktos z Was ma ochote pograc w lidze zapraszam do zapisow na www.ligafifa.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 12 Październik 2011 Nowopowstały klub FC Furia poszukuje GK i ŚO. Klub dopiero założyliśmy jest nas narazie 4 osoby. Nieźle wystartowaliśmy bo narazie 2-1-0 bilans. :thumbsup: Mamy duże doświadczenie z 11, gdzie ja sam rozegrałem ponad 600 meczów WG. Jeżeli masz czas wieczorami i chcesz pograć z fajnymi ludźmi to zaproś mnie do znajomych albo pisz tutaj na PW. SZUKAMY TYLKO GK i ŚO. :thumbsup: Mile widziane WG powyżej 78+ (limit wzrasta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woytazz84 1 Napisano 13 Październik 2011 Chętnie pogram wieczorami: woytazz84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 13 Październik 2011 (edytowane) Klub HOOLIGANS PL poszukuje sprawdzonego GK oraz ŚO. Gramy codziennie od 19. W Fifa 11 byliśmy w top3 klubów w Polsce. Obecnie jesteśmy blisko 4k punktów. Pisać do mnie na PSN lub na ps3site. Zgłoszenia można wysyłać też na PSN: szuli1906. Headset jest mile widziany. Jeśli chodzi o grę jako ŚO to służę pomocą, więc nie ma co się bać grania jako stoper :) WG na pozycji to GK min 85, ŚO 80+ Edytowane 13 Październik 2011 przez qim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 18 Październik 2011 PSNiD: arek25 Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoL3 1 Napisano 19 Październik 2011 Witam! Klub HOOLIGANS PL poszukuje zawodników na pozycje: ŚO oraz BR. Ogłoszenie jest skierowane do osób, które ukończyły przynajmniej 70% wyzwań Wirtualnej Gwiazdy. Gracze powinni dysponować czasem codziennie w godzinach wieczornych. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Livio 9 Napisano 19 Październik 2011 PSNid: Liviusz zapraszac i gramy :) PS. Jestem nubem w fife, wiec free fragiem jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4mon 0 Napisano 20 Październik 2011 ja też chętnie pogram PSNid : kejmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Jałocha 0 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) Witam też bym zagra z kimś :thumbsup: janjal78 Edytowane 21 Październik 2011 przez Janusz Jałocha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 22 Październik 2011 Chętnie pogram z kimś, kto ma headseta. PSN ID: komornik96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 22 Październik 2011 Chętnie pogram z kimś, kto ma headseta. PSN ID: komornik96 Ja mogę pograć PSN ID : matison14 A grasz na asystach czy na manualu. Ja gram na manualu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sQuAshPL 0 Napisano 25 Październik 2011 Chętnie pogram. :] Headseta będę kupował na dniach. PSN: sQuAshPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripek 0 Napisano 30 Październik 2011 Mam takie pytanko. Chciałbym kupić sobie używaną Fife 11 z allegro, jednak tam często w opisie aukcji widnieje informacja, że kod do gry został lub nie został wykorzystany - czy kupując taką grę, z wykorzystanym kodem nie będę mieć możliwości gry w sieci? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 31 Październik 2011 Mam takie pytanko. Chciałbym kupić sobie używaną Fife 11 z allegro, jednak tam często w opisie aukcji widnieje informacja, że kod do gry został lub nie został wykorzystany - czy kupując taką grę, z wykorzystanym kodem nie będę mieć możliwości gry w sieci? :( Tak, nie będziesz mógł grać po sieci jak kod już ktoś wykorzystał ;) Nowe kopie mają niewykorzystany, natomiast używane na 80% już kodu nie posiadają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripek 0 Napisano 31 Październik 2011 Dzięki za odpowiedź :) A swoją drogą, przepraszam, że temat napisałem w dziale Fifa 12 - pomyliłem się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 31 Październik 2011 Witam Klub LUKU Team4Fun zaprasza Graczy poszukuje pomocnikow .obroncow oraz GK szukam ludzi ktorzy maja minimum 40 % wyzwan oferuje dobry klimacik , codziennie gramy ile sie da :) pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 1 Listopad 2011 Witam. Klub Gladiadores Pl szuka chetnych do grania. Szukamy Obroncow i Bramkarza. Jezeli jestes zainteresowany zapraszamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach