brakloginu 0 Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) Witam Klub XI LuKu Team zaprasza Graczy poszukuje pomocnikow .obroncow oraz GK Skill minimum 80 pkt szukam ludzi tylko systematycznie grających oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy ile sie da pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Edytowane 9 Styczeń 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Witam klub CRACKS FAMILY, szuka zawodnikow na pozycje obronca, wiec jesli ogarniasz gre na obronie to zglos sie do mnie na psn VitruvianManPL lub do Kris94PL. A tu link do naszej strony http://cfamily.bnx.pl/news.php . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Klub Ponad Norme szuka Bramkarza z dobrymi umiejętnościami powyżej 85 jak ktoś jest chętny niech napisze na PSN do suszinho18 lub azazelek Edytowane 4 Styczeń 2012 przez Tomek Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masza32 5 Napisano 5 Styczeń 2012 Witam poszukuje dobrego klubu który gra systematycznie mój zawodnik to N-81. Mam bardzo duże doświadczenie w grach drużynowych (gram od fify 10) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
faltyn 0 Napisano 5 Styczeń 2012 Bad Boys PL , szuka dobrego BRAMKARZA, powyżej 89 ovr. Jesteś ogarnięty napisz do hasiora lub dumi, albo do mnie ... ;] PSN,id : faltyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rib 0 Napisano 6 Styczeń 2012 Poszukuję klubu, który często grywa wieczorami. Gram na pozycji: ŚP/ŚPO/LP/PP/LS/LP/N/PO/CPS mój psnid: Ribin94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightcik 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Siema. Szukam klubu dla WG, pozycja: napastnik (lewy, środkowy, prawy), ofensywny pomocnik (środkowy), ewentualnie skrzydła. Mój poziom WG na pozycji ŚN wynosi 85, ale mam kilka wyzwań blisko zaliczenia. Chętnych proszę o odzew na PSN: Lightcik1. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Witam poszukujemy gk do klubu, mamy w tej chwili 7140 pkt do leprzych wynikow potrzebujemy systematycznie grajacego gk, wiec jesli ktos chetny to pisac do mnie na priv, lub na psn VitruvianManPL lub Kris94PL . Pozdrawiam. Edytowane 7 Styczeń 2012 przez VitruvianManPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 7 Styczeń 2012 http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Klub Ponad Norme szuka Bramkarza z dobrymi umiejętnościami powyżej 85 jak ktoś jest chętny niech napisze na PSN do suszinho18 lub azazelek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 8 Styczeń 2012 Szukam osób do gry 1vs1-towarzyskie oraz zagrałbym raz fut żeby zdobyć trofeum. PSNID: FreakyRusher Zapraszać! Na obecną chwilę brak HS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SvXnn 1 Napisano 8 Styczeń 2012 hej, szukam klubu, 80skill na ataku, moge grac tez na srodku pomocy i bramce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Witam Klub XI LuKu Team zaprasza Graczy poszukuje pomocnikow .obroncow Skill minimum 80 pkt szukam ludzi tylko systematycznie grających oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy ile sie da pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Edytowane 18 Styczeń 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafijoza 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Siemka poszukuje jakiegos dobrego klubiku. Gwiazda wytrenowana prawie na fulla :) SPO - 90, SPD - 85 (jako rezyser) gram na srodku pomocy moge tez zagrac bocznego pomocnika (PS,PP i LP, LS) nick PSN: JoZa90PL, lub GG: 2267271 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 14 Styczeń 2012 Nowo powstały klub szuka graczy na pozycje : GK, Obrona , Pomoc. Obecnie mamy 3 poziom gdyż dopiero zaczęliśmy . Szukamy graczy o dowolnych umiejętnościach, umiejących współpracować z drużyną, mile widziany headset. Nie gramy codzienne po kilka godzin , gdyż wiadomo każdy ma swoje zajęcia - szkoła, praca, itd. Nie widzę przeszkody gdy gra ktoś beze mnie. Kontakt : PSN - Jakov3k GG - 8375488 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 16 Styczeń 2012 http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Klub Ponad Norme szuka Bramkarza z dobrymi umiejętnościami powyżej 85 jak ktoś jest chętny niech napisze na PSN do suszinho18 lub azazelek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 17 Styczeń 2012 Chętnie pogram kluby, pro nie jest jeszcze zbyt dobry ok.75 ŚPO. Na xbox mając 74 bardzo dobrze szło więc i tu nie powinno być problemów. Jeśli się nie boicie, że popsuję grę to dajcie zapa. PSNID: FreakyRusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prq91 0 Napisano 20 Styczeń 2012 jak ktoś chce posparować to moj psn: prq_91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DDSSTINY 7 Napisano 21 Styczeń 2012 Witam wszystkich. Zrobiłem ligę FIFY12 (na ps3). Link do forum: fifa12league.ugu.pl Jeszcze nic nie jest zrobione, ale to kwestia czasu. Proszę o rejestrowanie się, za tydzień (albo wcześniej) liga wystartuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 23 Styczeń 2012 Szukam ogarniętych bramkarzy i obrońców do klubu Cracks Family. Są tu sami polacy. Nasze staty: klik. Zainteresowani - pisać na PSN: Kris94PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz4268 0 Napisano 23 Styczeń 2012 Cześć :) Klub Cracks Family poszukuje graczy na pozycje: ŚO oraz BR. Poszukujemy zawodników którzy grają codziennie. Wasza gwiazda powinna mieć co najmniej 80 ogółem. Zapewniamy dobrą atmosferę i wysoki poziom gry. Zainteresowanych proszę o kontakt na PSNid: lukasz4268 Więcej informacji o nas na naszej stronie: http://cfamily.bnx.pl/news.php Pozdrawiam i czekam na kontakt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 24 Styczeń 2012 http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Klub Ponad Norme szuka Bramkarza z dobrymi umiejętnościami powyżej 85 jak ktoś jest chętny niech napisze na PSN do suszinho18 lub azazelek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz4268 0 Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Cześć :) Klub Cracks Family poszukuje graczy na pozycje: ŚO oraz BR. Poszukujemy zawodników którzy grają codziennie. Wasza gwiazda powinna mieć co najmniej 85 ogółem. Zapewniamy dobrą atmosferę i wysoki poziom gry. Zainteresowanych proszę o kontakt na PSNid: lukasz4268 Więcej informacji o nas na naszej stronie: http://cfamily.bnx.pl/news.php Pozdrawiam i czekam na kontakt :) Edytowane 24 Styczeń 2012 przez lukasz4268 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Witam Klub XI LuKu Team zaprasza Graczy poszukuje pomocnikow .obroncow Skill minimum 80 pkt szukam ludzi tylko systematycznie grających oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy ile sie da pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roti 0 Napisano 28 Styczeń 2012 (edytowane) Witam :) Szukam klubu w FIFA 12. Fajnie by było jak by klub używał komunikacji głosowej. WG ok 76 (poziom gry: dobry), umiem grać na każdej pozycji :) kontakt: PSN: Roti_pl GG: 3621305 Edytowane 28 Styczeń 2012 przez Roti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDyż 0 Napisano 29 Styczeń 2012 Szukam klubu. Damian_B-wo. Skill 76. Gram codziennie wieczorem . Pozdrawiam Shinobi War Najlepsza gra RPG przez przeglądarkę na podstawie Naruto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach