Luke21 0 Napisano 30 Styczeń 2012 Nick: Guli1990 Zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilos7 2 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) Siemanko ,kto jest chetny popykac we FIFE 2012 1 vs 1 PS3 :)..NIck Kamilos7 :).Troche juz gram wiec jakis poziom mam :) Edytowane 30 Styczeń 2012 przez Kamilos7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke21 0 Napisano 31 Styczeń 2012 nick: guli1990 :) zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lollipop 0 Napisano 2 Luty 2012 Jeśli jest ktoś chętny do gry w Fifa 12 zapraszam do rozgrywek na stronę www.ligafifa.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 2 Luty 2012 Klub Wonder XI pilnie szuka graczy na pozycje: GK, Obrona , Pomoc. Obecnie mamy 3 poziom, ze wzgledu na malo rozegranych meczy, ale teraz ferie wiec mozna nadrobic ;) Szukamy graczy o dowolnych umiejętnościach, umiejących współpracować z drużyną, mile widzany headset. Nie gramy codzienne po kilka godzin , gdyz wiadomo kazdy ma swoje zajecia - szkola, praca, itd. Nie widzę przeszkody gdy gra ktos beze mnie. Kontakt : PSN - Jakov3k GG - 8375488 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 2 Luty 2012 Poszukuję klubu, WG 76-78 nie pamiętam dokładnie xd, na chwile obecną nie posiadam headsetu, poziom mojej gry oceniam na bardzo dobry, pozycja ŚPO. Chętnie pogram także normalnie ;) PSNID: FreakyRusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 3 Luty 2012 Poszukuję klubu, WG 76-78 nie pamiętam dokładnie xd, na chwile obecną nie posiadam headsetu, poziom mojej gry oceniam na bardzo dobry, pozycja ŚPO. Chętnie pogram także normalnie ;) PSNID: FreakyRusher moge cie wziasc do swojego ale na Obronce jak cos to pisz na psn id lub gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimakPL 0 Napisano 3 Luty 2012 nick: TimakPL dopiero zaczynam wiec jak ktos chce mnie zlac zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 3 Luty 2012 (edytowane) Witam Klub XI LuKu Team zaprasza Graczy poszukuje obroncow i drugiego bramkarza Skill minimum 80 pkt szukam ludzi tylko systematycznie grających Jest to klub 5gwiazdkowy mamy ok 4300 pkt oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy ile sie da pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Edytowane 4 Luty 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobZombie 6 Napisano 4 Luty 2012 Szukam klubu,najlepiej bramkarz WG 85 BR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 5 Luty 2012 http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Klub Ponad Norme szuka Bramkarza z dobrymi umiejętnościami powyżej 80 jak ktoś jest chętny niech napisze na PSN do suszinho18 lub azazelek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoL3 1 Napisano 5 Luty 2012 Witam! Klub HOOLIGANS PL poszukuje graczy gotowych do gry codziennie. Pozycja - nie ma znaczenia na jaką pozycję chcesz do nas przyjść, najważniejsze, żebyś miał wyszkoloną gwiazdę, prezentował odpowiedni poziom gry i grał zespołowo. Zapraszam na stronę klubu: www.hooliganspl.npx.pl Gorąco zachęcam do odzewu! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nadra 1 Napisano 6 Luty 2012 Szykuje się bardzo fajny projekt w FIFA 12. http://www.fifaplay.com.pl/topic/60645-all-star-league-ps3/ Proszę wejść w ten link, przeczytać, zarejestrować się i odpowiedzieć na pytanie w ankiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 8 Luty 2012 Witam! Klub : Ponad Norme poszukuje graczy do klubu na pozycję Bramkarza, Obrońcy , Pomocnika, i może jednego Napastnika. klub powstał kilka tygodni temu narazie gramy we dwóch ale myślę że ktoś jeszcze do nas dołączy.Jesteśmy już pięciogwiazdkowym klubem i mamy póki co 4525 PKT a ogólny bilans meczy wygląda tak Win -159 Draws-38 Losses - 62 , bilans taki sobie ale gramy tylko we 2 tak że myślę że z czasem jak ktoś dołączy bilans się po lepszy Ktoś zainteresowany grą u nas ? jeśli tak to kontaktujcie się ze mną za pomocą GG - 1929540 lub PSN - suszinho18 , lub z drugim graczem naszego klubu PSN - azazelek , GG - 1873539 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio19871 0 Napisano 8 Luty 2012 (edytowane) Jak jest ktoś chętny dać mi szansę w klubie to piszcie;) Gram wszędzie poza środkowym obrońcą i bramkarzem. Najlepiej czuję się w pomocy, zwłaszcza na środku jako typowy rozgrywający. Nie jestem pazerny na bramki, dużo podaję. Wynika to tez być może z faktu że skill mojej gwiazdy to narazie tylko 75 ale wciąż rośnie;) Nie jestem wyjadaczem, są lepsi i gorsi ode mnie, gram dla zabawy i tylko popołudniami (w weekendy czesciej), nie mam headseta. PSN: Radzio19871 Edytowane 8 Luty 2012 przez Radzio19871 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifti 0 Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Klub Gladiadores PL szuka graczy na pozycję GK, Obrona i być może z 1 napastnika (min. 85), Mamy 6600pkt. strona: http://www.gladiadores.bnx.pl/news.php Edytowane 10 Luty 2012 przez Fifti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Witam Klub GoOoL zaprasza Graczy poszukuje Systematycznie grajacych ludzi Skill minimum 80 pkt oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy :) pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Edytowane 18 Luty 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc33k 0 Napisano 18 Luty 2012 potrzebuje aktywnych graczy w fifa 12 Ps3 gracz musi grac teal grac dla zespolu nie dla siebie overal - powyzej 85 moge zrobi wyjatek gdy gracz chce sie przyfarmic w szybkim tempie n - z zimna krwia jeśli jej nie posiadasz nie zglaszaj się pp,lp - z dobra bajerą i przeglądem pola defp - maratonczyk badz walczak jesli jestes rezyserem nie zglaszaj sie potrzebuje pomocnika do walki z tylu !! Obrona - z checi nie przymusu :P bramka - tylko ogar dow-z dobra kontrolą Obrony tylko i wylącznie log- Luc33k [ jesli chcesz pograc piłka z miła atmosfera na HS :) zapraszam] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polishGK 0 Napisano 18 Luty 2012 Bramkarz 87 ( zacząłem grać od nowa, wcześniej miałem 91 akrobatę), średnia 7,6, ponad 300 meczów w FIFIE 12(ok 230 ck). Szukam klubu, który gra z graczem na pozycji DOW. Mile widziana duża aktywność graczy klubowych ! ;) PSN ID: skot13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 21 Luty 2012 (edytowane) http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Edytowane 21 Luty 2012 przez Tomek Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 21 Luty 2012 Witam . Rekrutuje do klubu Partyzantka PL :3 Mamy 5500 pkt , 6 miejsce w lidze Europy Wschodniej i ogólnie nieźle nam idzie ;) niestety w ostatnich dniach sprowadziłem do klubu graczy z "niskiej półki" którzy troche podkopali nasze statystyki :/ postanowiłem więc wyrzucić tych graczy lecz tym samym powstał kolejny problem . Okazało się iż moi klubowicze bezemnie nie grają żadnych meczy ( jestem jedynym dow. w klubie , 122 na świecie ;) ) . Szukam graczy którzy będą umieli sobie poradzić gdy mnie nie będzie . Mamy wielu napastników więc z wielką chęcią ujrzał bym w swoim klubie obrońców , BRAMKARZY oraz dowolnych . Jestem byłym graczem shOOters club więc posiadam pewne umiejętności ;] Przepraszam za styl w jakim napisałem ten post ale nieczęsto wchodze na fora ^^ podania prosze składać tu oraz na moje id. mariusz1971 PS. od poniedziałku do czwartku jestem trudno uchwytny ale od piątku do niedzieli jestem bardzo często :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktor49 0 Napisano 24 Luty 2012 Kupiłem fifę 12 i chcę wprowadzić kod online. Wywala mi takie coś: "the code you entered may not be correct or may no longer be valid. Please chech your entries." Co mogę zrobić, żeby działał? Konto EA i wszystko jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 25 Luty 2012 nie ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 27 Luty 2012 http://ponadnorme.dbv.pl/news.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 27 Luty 2012 (edytowane) Witam Klub GoOoL zaprasza Graczy poszukuje Systematycznie grajacych ludzi Skill minimum 80 pkt oferuje dobry dobrą zabawe . klimacik, humor i gre na poziomie . codziennie gramy pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL Edytowane 27 Luty 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach