QuBaNcZyK 0 Napisano 29 Marzec 2012 Witam szukamy dobrego zawodnika na pozycje drugiego bramkarza ( na zmiane z naszym gk) http://www.scandalieros.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 29 Marzec 2012 Szukam dobrego gracza na każdą pozycje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woytazz84 1 Napisano 30 Marzec 2012 Witam, szukamy GK do naszej drużyny. Mile widziany headset. PSid: woytazz84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 30 Marzec 2012 Klub Ponad Norme szuka zawodników kontaktujcie sie z suszinho18, lub darzu1 Strona klubu - www.ponadnorme.dbv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 30 Marzec 2012 Witam. Mój klub (Anonymous PL) szuka bramkarza, obrońców, ew. defensywnego pomocnika. Zapraszam na stronę: http://www.klubfifa.dbv.pl/news.php Jeżeli jesteś zainteresowany- napisz (kontakt na stronie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 31 Marzec 2012 Pilnie poszukiwany mocny dow i jakiś gracz ofensywny (śpo,N)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 1 Kwiecień 2012 Chętnie dołącze do jakiejs druzyny. Doświadczenie w grze 1 zawodnikiem male, zawsze gralem cala druzyna na cala druzyne. Jednak duże chęci do przyuczenia i wolny czas sa moim atutem. gg:11287971 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 1 Kwiecień 2012 Szukam klubu gram na każdej pozycji. Najlepiej bramkarz lub obrońca. nick to sebano11 pisać nawet jak offline Ps. mam duże doświadczenie grałem już w klubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 2 Kwiecień 2012 www.ponadnorme.dbv.pl Szukamy chętnych do gry w klubie kontakt PSN suszinho18 i darzu1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) Mój nick tomkox Chętnie pogram sparingi towarzyskie Przyjmuje wszystkie zaproszenia Chętnie dołącze do klubu i pogram jako GK Skill 83 Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Airbolt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 3 Kwiecień 2012 Klub Partyzantka PL jest otwarta na fuzje :dmamy 6 tys. pkt i 3 mk do oddania ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toxico 0 Napisano 4 Kwiecień 2012 Chętnie zagram w Fife jakieś meczyki towarzyskie lub cokolwiek , jestem początkujący lecz już dosyć zaczynam ogarniać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 5 Kwiecień 2012 Klub Klacza908 poszukuje zawodników. Wymagania: to gra zespolowa z podaniami, oraz chec zgrywania sie i gry. Wymany headset do komunikacji. Klub potrzebuje zawodników na każdą pozycje. Zgłoszenia na gg:11287971 oraz Pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 5 Kwiecień 2012 Nazwa klubu jakoś tragiczna, od nicku... :) Zmień ją :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 5 Kwiecień 2012 nomnom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuBaNcZyK 0 Napisano 6 Kwiecień 2012 przygarniemy dobrego gk lub obrońcę http://www.scandalieros.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam Klub GoOoL zaprasza Graczy poszukuje pomocnikow .obroncow oraz GK Skill minimum 83 pkt szukam ludzi tylko systematycznie grających oferuje dobry klimacik, humor , codziennie gramy ile sie da pozdrawiam PSN ID : luku_86-PL http://nasterteampl.ubf.pl/news.php Edytowane 6 Kwiecień 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 7 Kwiecień 2012 Informuje iż skasowałem mój były klub Partyzantke PL i zakładam nowy pod nazwą Veteranos PL :) wszystkich serdecznie zapraszam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihajasz 1 Napisano 7 Kwiecień 2012 mariusz zaproś mnie , tu mihajasz z partyzantki, ja masz miejsce do dodaj mnie na psn ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasza92 4 Napisano 7 Kwiecień 2012 Można by zrobić jakąś mini ligę, tak na początek ;) Na dzień dobry zrobiło by się ligę na 8 zespołów, a jakby się to przyjęło, to by można pomyśleć nad zwiększeniem liczby zespołów, czy zrobić 2 ligę. Byłby ktoś chętny ? :) (niech gracze którzy wychodzą z gry/ swoją frustracje wylewają na przeciwnika, niech się nie wpisują, bo to byłaby liga tylko dla zabawy). Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubertptak 2 Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) Zapraszam do nowo otwartego klubu Veteranos PL. Klub ma ledwie 4 dni, ale zdobyliśmy już 1500 pkt. Szukamy dobrych i aktywnych graczy na każdą pozycję. Staty 19-0-0 veteranos.ubf.pl Edytowane 9 Kwiecień 2012 przez hubertptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
l_Przemek_l 0 Napisano 11 Kwiecień 2012 Bramkarz szuka klubu 88 8,0 ocena po 31 meczach gram od 06.04 tego roku prosze pisac na :psbutton: l_Przemek_l :starwars: - nie gram we 2 w klubie - klub ma byc aktywny - posiadam HS :spartak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 11 Kwiecień 2012 www.ponadnorme.dbv.pl klub ma 6450 PKT i szukamy graczy z min 80 % zrobionymi wyzwaniami , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nadra 1 Napisano 11 Kwiecień 2012 www.fifaplay.com.pl Na tej stronie, w każdy wtorek oraz w niedzielę są zapisy do turnieju na PS3 :) Jeżeli jesteś zainteresowany udziałem w zawodach różnego typu, zapraszam serdecznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 14 Kwiecień 2012 Witam. Mój klub (Anonymous PL) szuka bramkarza, obrońców, ew. pomocnika. Zapraszam na stronę: http://www.klubfifa.dbv.pl/news.php Jeżeli jesteś zainteresowany- napisz (kontakt na stronie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach