brakloginu 0 Napisano 14 Kwiecień 2012 zapraszam do klubu GoOoL obecnie 4300 pkt potrzeba GK obroncow i pomocnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 14 Kwiecień 2012 Ja mogę u was pograć na 2gim koncie PSNid: BeastS_Salwik na ŚPO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pero777 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Witam potrzebuje pomocy a mianowicie podczas grania w UT wyskakuje mi błąd sesji i nie można grać meczy mam trenera i nie wiem co mam z tym zrobić Z góry dziękuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek944 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Kto chce pograć w fifke to mój id : Quintus_Decimus PS: Dodam do znajomych, bo szukam też ludzi na ligę ; ))) pisać na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 17 Kwiecień 2012 Szukam ludzi do klubu PSN - suszinho18 lub darzu1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jared 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 Jakby ktoś chciał pograć to pisać, mój psn - aL1En_PL w Fife gram od 11 części, wcześniej tylko PES, ale w 12 dopiero co zacząłem grać, coś tam umiem, na razie gram w 7 lidze, zagram każdym klubem czy reprezentacją, chciałbym się także sprawdzić z jakimś dobrym graczem, jak ktoś chętny to piszcie. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziom239 0 Napisano 27 Kwiecień 2012 (edytowane) Siemka wszystkim . Szukam klubu dla wirtualnej gwiazdy :) 100% wyzwań ukończone . Grywam na pozycjach : PN,LN,ŚN,PS Ogół gwiazdy 88-90 zależy od pozycji Mogę grać także mecze towarzyskie jak i ligi :) Proszę zapraszać na PS3 PSNid : Ziom239 :banana: Edytowane 27 Kwiecień 2012 przez Ziom239 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 27 Kwiecień 2012 Miałeś do czynienia z jakimiś dobrymi klubami w top 100? Czy wskakujesz do głębokiej wody? Popytaj managerów z FC MAGIA, może będą zainteresowani. Sam gram w tym kubie na pozycjach ŚO i ŚPD. Zagadaj i zapytaj o ile umiesz grać zespołowo i konkretnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 27 Kwiecień 2012 klub Poland Legends 106-16-13 szuka dobrego gk na stałe :3 Gramy codziennie i zawsze z dow . Zgłoszenia pisać do RobcioBoss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam. Chetnie pogram Psnid: Rothanek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifti 0 Napisano 30 Kwiecień 2012 Klub Gladiadores PL (7640 pkt) szuka ogarniętego gracza na poz. DOW za zadanie dowa jest: -dobre ogarnięcie obrony -wyprowadzenie szybkiej kontry Dobra atmosfera gwarantowana! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 1 Maj 2012 O, nigdy nie graliście z DOW'em, widzę lekka zmiana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 1 Maj 2012 kto nie grał nigdy z dowem O.o? Przecież ja od początku fify 12 gram na dow i również grałem kiedy ty u nas grałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 1 Maj 2012 Chłopie, pisałem to apropo posta Fifti'ego.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifti 0 Napisano 1 Maj 2012 no taka zmiana, tym bardziej, że EA do tego zmusza przez wywalanie graczy w czasie meczu ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 1 Maj 2012 Ale to w sumie nic do rzeczy nie ma, bo u nas dow'a tez wywala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 1 Maj 2012 aha :c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 2 Maj 2012 klub Poland Legends poszukuje dobrych graczy w defensywie . Nie szukamy ani dow ani napastników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 3 Maj 2012 Koko Koko EURO SPOKO! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyFIFA 0 Napisano 4 Maj 2012 UWAGA!!! Wczoraj dowiedzieliśmy się ze Klub FC MAGIA nabija punkty grając WALKOWERY z byłym klubem ( INTENSE TOUCH ) jednego z członków FC MAGII.Tu oto zamieszczam link znaleziony na stronach klubowych : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/96fa32cc75ba4bab.html , który jest dowodem na to jak się gra w zespole FC MAGIA ! Potępiło to większość polskich klubów... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 4 Maj 2012 UWAGA!!! Wczoraj dowiedzieliśmy się ze Klub FC MAGIA nabija punkty grając WALKOWERY z byłym klubem ( INTENSE TOUCH ) jednego z członków FC MAGII.Tu oto zamieszczam link znaleziony na stronach klubowych : http://www.fotosik.p...cc75ba4bab.html , który jest dowodem na to jak się gra w zespole FC MAGIA ! Potępiło to większość polskich klubów... pozdrawiam Młody , po co się tak nakręcacie -.- dajcie sobie już z tym spokój . Wy też sobie wbijcie 3 walkowery i będzie kwita :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
og0r 0 Napisano 4 Maj 2012 Chętnie pogram mecze online. Także UT. ID: lukasz_zee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) Niech się nakręcają, to jeszcze dzieci :) niech też mają coś z życia. Edytowane 4 Maj 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piwko 0 Napisano 5 Maj 2012 Chętnych do grania zapraszam mój ID: Pablito1916_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pilchoworycerz 2 Napisano 6 Maj 2012 Witam , szukam klubu :) punkty overall : 88 pozycje : srodkowy pomocnik , skrzydlowy , napastnik PSNid: pilchoworycerz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach