Rib 0 Napisano 6 Maj 2012 Witam! Szukam klub, mogę grać na każdej pozycji w pomocy jak i na ataku oraz również mogę zagrać na prawej obronie. Overall mojej gwiazdy to od 80 do 85 zależy od pozycji. Kontakt: gg: 4855173 psn: ribin94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 8 Maj 2012 Wiesz co to gra zespołowa i przede wszystkim posiadasz czas oraz chęci to serdecznie zapraszamy ! Nazwa klubu – GoOoL Wymagany poziom gwiazdy – min. 85 Najbardziej poszukujemy – bramkarza, obrońców oraz pomocników Obowiązkowe posiadanie HS ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 9 Maj 2012 Krótka piłka z mojej strony szukam ludzi do nowego klubu chętni niech sie zgłaszają do mnie na PSN - suszinho18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flashX 6 Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) Nie gram już i pozbyłem się swojej kopii. W związku z tym mam do oddania trochę coins'ów. Nie ma tego dużo (144 tyś), ale jak ktoś jest chętny to kontakt na priv Edit: już nieaktualne Edytowane 10 Maj 2012 przez flashX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 10 Maj 2012 Zapraszam wszystkie mile osoby do mojego klubu Wroclove Gracz min 78 najlepiej bramkarz Prosze o kontakt GG:26254567 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy_ 0 Napisano 10 Maj 2012 Witam wszystkich. Jeżeli ktoś ma ochote na wspólne granie to zapraszam. Mój PSN ID: x89sivy89x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir_Hawkins 0 Napisano 11 Maj 2012 (edytowane) Heyo, Niedawno odwiedziła mnie FIFA 12 nPS3, wcześniej grywałem w fifki na PC, szukam kogoś do pogrania meczy nierankingowych na luzie ;] PSN ID: Sir_Hawkins Edytowane 11 Maj 2012 przez Sir_Hawkins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 12 Maj 2012 Klub Stars Footballs2 poszukuje graczy (wszystkie pozycje) PS3 Moj kontakt moje gg : 26254567 Prosze pisac w razie porbolemow prosze sie dopytywac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 12 Maj 2012 Witam! Poszukuje WG Bramkarz do mojego klubu Stars Footballs wszystkie osoby zaintersowane milo witamy Prosze o kontak GG:26254567 Zapraszam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mayday77 0 Napisano 12 Maj 2012 Witam,chętnych do wspólnego grania zapraszam,mój nick: K_M-77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 12 Maj 2012 Witam poszukuje zawodnikow do mojego klubu Stars Footballs.Najchetniej poszukiwani to pomocnicy i bramkarze Moj kontakt GG:26254567 Zaprszama i prosze tez pisac w razie problemow i nie jasnosci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 12 Maj 2012 klub Polish Stars rekrutuje! Szukamy Gk , obrońców i śpd . Chwilowo nasze staty to 91-4-7 . podania zgłaszać do Robcioboss i mariusz1971 :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 12 Maj 2012 (edytowane) @ Michal332211 Po co robisz spam? Już raz napisałeś i wystarczy. Edytowane 12 Maj 2012 przez Salwik92 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 13 Maj 2012 Jak ma ktoś do oddania coinsy na Ultimate Team (chociażby 5k) to chętnię przyjmę. Chcę tam zacząć grać a mam zaledwie 5k... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo11 1 Napisano 13 Maj 2012 Kto by nie przyjął monet w FUT ? Ja na pewno bym przyjął chociażby 150 monet więc postaraj się sam zarobic bo potem już sobie nie dasz rady a wiecznie ktoś cię nie będzie sponsorował . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 15 Maj 2012 Siema ! Poszukuje klubu (Fifa 12 ps3) Moja giwazda 80 PN Prosze o propozycje moje gg :26254567 Mam duze doswiadczenie wczesniej gralem w 3 klubach dobrych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 15 Maj 2012 Poszukuje napastnika ogarniającego klepe! Chętni pisać :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 15 Maj 2012 Siema! Chetnie dojde do kluby Fifa 12 PS3 Moja WG Kreatywny PN 80 mam duze doswiadczenie gram zespolowo itp Moje Namiary GG :26254567 PS3: ID Bugibugaj Prosze o propozycje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 15 Maj 2012 Michał ty to hardkowrowo spamujeszto forum :pinch: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 15 Maj 2012 Witam. Mój klub (Anonymous PL - aktualnie ponad 7600 pkt.) szuka bramkarza. Wymagane doświadczenie w grze w wirtualnym klubie. Zapraszam na stronę: http://www.klubfifa.dbv.pl/news.php Jeżeli jesteś zainteresowany- napisz (kontakt na stronie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal332211 1 Napisano 16 Maj 2012 Uwaga Uwaga! Chcialbym ostrzec wszystkich przed takimi jednymi nick id ps3: nawrot1991 i patryk9900 Razem umuwili sie ze beda wygrywac mecze po przez walkowery Po za tym to takie boty pprzyjmuja gosci a potem razem ich dotkliwe obrazaja Ich klub to Sad Stars 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czombersanok 2 Napisano 17 Maj 2012 Chętnie zagram mecze online jak i Ultimate Team. Mój nick PSN - michasz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 19 Maj 2012 Wiesz co to gra zespołowa i przede wszystkim posiadasz czas oraz chęci to serdecznie zapraszamy ! Nazwa klubu – GoOoL Wymagany poziom gwiazdy – min. 85 Najbardziej poszukujemy – bramkarza, obrońców oraz pomocników Obowiązkowe posiadanie HS ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mopsior2008 0 Napisano 19 Maj 2012 Poszukuje graczy do klubu Blind shooters na wszystkie poz najlepiej rozgarnietych z minimalnym skillem 85 mamy 5000pkt staramy sie grac jak najczesciej, zainteresowanych prosze o kontakt ps3id mopsior2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 21 Maj 2012 Witam. Mój klub (Anonymous PL - aktualnie ponad 7700 pkt.) szuka bramkarza oraz DOW. Wymagane doświadczenie w grze w wirtualnym klubie. Zapraszam na stronę: http://www.klubfifa.dbv.pl/news.php Jeżeli jesteś zainteresowany- napisz (kontakt na stronie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach