Skocz do zawartości
fanatykbozy

Galaxy S2. Z Czym To Się Je?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nieszczesliwym posiadaczem s2. Nieszczesliwym bo nie umiem przekopiowac plikow z tel, na ps3 i odwrotnie. Kabel mam, ale sie mi nie udalo. Probowalem allshare, ale to lipa u mnie. chyba ze ktos mi powie krok po kroku co gdzie kliknac, bo ja to taki laikonik jestem ;p

Zalezy mi na bezposrednim(tzn nie wykozystujac urzadzen trzecich takich jak pan driver, czy komputer) przesylani plikow, tzn najbardziej filmow i zdiec z samsunga.

Allshare nie widzi ps3, ale raz nie wiem jak ps3 zobaczyl s2. i wtedy moglem odsluchac muze, ogladac zdiecia. ale drugi raz mi sie to nie udalo. filmow nie moglem znalzc, tak jak y uch nie bylo.

Czy znajdzie sie dobra duszyczka, co wie jak to podloczyc??

Ps3 slime(tak to sie pisze??

Samsung galaxy S2

mam kabel usb do niego....

Do modera: nie kazdy ma polskie znaki, mam nadzieje ze to nie problem. o jesli tak, to napisz mi wszystkie polskie literki, to nastepnym razem bede kopiowal.... ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie uzywam polskich znakow, ale jak ktos chce je kopiowac to niech ma je podane na tacy :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzialaj:

ą ę ń ż ź ó ś ć ł :thumbsup:

Zapomniałeś podać duże litery :biggrin:

Ą Ę Ń Ż Ź Ó Ś Ć Ł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGS2 ma chyba stockowe DLNA. Jeśli ci nie dziala polecam iMediaShare. A z ps3 do telefonu prawie nic nie przekopiujesz, bo ps3 ma to do siebie ze mozna do niej wrzucac pliki ale wyrzucac juz nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super dzięki działa. a teraz dalej co potrzebuje zeby przerobić film. chcę to zrobić na galaxy żeby można było oglądać na playstation?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGS2 ma chyba stockowe DLNA. Jeśli ci nie dziala polecam iMediaShare. A z ps3 do telefonu prawie nic nie przekopiujesz, bo ps3 ma to do siebie ze mozna do niej wrzucac pliki ale wyrzucac juz nie.

Można wyrzucać, na zewnętrzny dysk twardy...

Co do filmów - Xvid/DivX albo MPEG4/AVC core profile 4.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi