slababateria 20 Napisano 19 Październik 2011 Strona oficjalnaOpis na GOLu Lista trofeów Aż dziw, że nie ma jeszcze wątku o tej grze. Ciekawie zapowiadający się tytuł z PSNu, FPS o napadach na banki. Premierę przekładają od kilku tygodni, więc oczekujemy. Czy ktoś oprócz mnie ma pre-ordera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Październik 2011 Jest demo na US. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 21 Październik 2011 Pobrałem demo i gra w online jest bardzo fajna. Chyba się skuszę na pełną wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) Kiedy będzie to w europie w dystrybucji cyfrowej na PSN ? Edytowane 23 Październik 2011 przez pankal422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 23 Październik 2011 Grałem dzisiaj chwile w trial online i muszę przyznać, że całkiem fajnie się grało. Tylko jak chciałem później pograć to nie mogłem dołączyć do żadnej gry :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 9 Listopad 2011 ma ktoś gra ktoś,poda ktoś więcej jakiegoś info o grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) W końcu jakaś ciekawa oferta z adwentowych promocji na PSN. 29zł dobra cena. Może ktoś podzielić się wrażeniami z pełnej wersji? Już zaciągam demko Edit: Trochę pograłem, chyba jednak sobie daruję, ale głównie z powodu braku czasu. Typowy średniak wygląda na swoje 69% na metacritic, grafika raczej kiepska, strzelanie kiepskie, choć temat nieoklepany. Edytowane 11 Grudzień 2011 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 12 Grudzień 2011 Na pewno nie był wart swojej początkowej ceny, ale za te 30zł można kupić dla zabawy, pogram z bratem w coopie :) Gdyby ktoś jeszcze miał i chciał pograć to nie krępować się. Może nawet jakieś trophy powbijamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 16 Styczeń 2012 gra bardzo fajna...tu się liczy współpraca, bo samemu, to zaraz zginiesz. Jest ktoś chętny na napad?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Czerwiec 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=KqFeVc9DxFY Edytowane 16 Czerwiec 2012 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 3 Lipiec 2013 hej. ta gra obsługuje HS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 4 Lipiec 2013 Wie ktoś czemu kamera jest tak wolna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach