Skocz do zawartości
DeX

Piłka Nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Może zacznę od tego iż wiem że istnieje już temat "na luzie",jednak piłka nożna na pewno ma na tym forum sporą rzeszę fanów,i z pewnością nikt z Nich nie obrazi się z powodu powstania takiego tematu.Jeżeli moderatorzy uważają za zbędny temat można zamknąć go,nie mniej jednak jest to dział off-topic.

A więc tak nie ma się co zbytnio rozpisywać,zwykła dyskusja nt. owego sportu.

Może ja zacznę,jak zapewne wiecie dziś są mecze ligi mistrzów,jaki będziecie oglądać?Ciekawie zapowiada się BVB vs Olympiakos.Dobry może być też mecz Chelsea z Genk,jeżeli chcemy obejrzeć dużo bramek (5:0 tydzień lub dwa tygodnie temu dla chelsea).Dziś jeszcze gra Barca z Pilznem,mimo iż to mój ulubiony klub to stwierdzam że nie ma co oglądać,gdy Barca gra z słabszym zespołem to nie ma dobrego widowiska.

Ciekawie zapowiadałby się mecz Arsenal-Olympique,gdyby nie fakt że poprzedni mecz był nudny,a bramka wpadła dopiero w 90 minucie.Grają dziś również pogromcy Wisły,tzn. Apoel Nikozja z FC porto.

Dobry jeszcze może być mecz Shachtara z Zenitem,ale już się zaczął o 18.Od 18 gra również Milan z Bate.Reszta spotkań od 20.45.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.