MrLazy 0 Napisano 1 Listopad 2011 Czy chcialby ktos ze mna zalozyc klan w CoD Modern Warfare 2 na PlayStation3? Osoby musza miec jakies pojecie o grze. Mam na mysli taki klan w ktorym przykladowo bedziemy grali w jeden z trybow gry razem. Np. w 6 osob na Search and Destroy vs caly inny team. Bedzie wybierany lider ktory bedzie najlepszy w co tygodniowym klanowym turnieju. Bedziemy grali tylko my w przykladowo FFA i wygrana osoba zostaje liderem klanu na tydzien i tak co tydzien. Kto jest za niech pisze swoje nicki w PSN. PS: Potrzebny headset! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajaaaa 6 Napisano 1 Listopad 2011 Zobaczymy co z tego wyjdzie napisz na psn: TheLugaBuga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrLazy 0 Napisano 2 Listopad 2011 Jezeli ktos jest jeszcze chetny prosze pisac w tym temacie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 3 Listopad 2011 Ja jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goper 3 Napisano 13 Listopad 2011 Mógłbym dołaczyć do klanu? Tylko jest taki problem że nie posiadam headseta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 13 Listopad 2011 (edytowane) Ja mogę pograć, tylko że obecnie gram na beznadziejnym padzie (nowy w drodze). Headset posiadam. Jak coś to pisać na PW, bo czasami kasuje zaproszenia od nieznajomych. Edytowane 13 Listopad 2011 przez Karol922 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marksman 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Jeśli jeszcze gracie to chętnie bym z kimś pograł pisać na gg 13938671 albo w tym temacie kiedy możecie nie posiadam headset'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MontageGuyPL 1 Napisano 11 Luty 2012 Dodajcie mnie PSN : adrianad1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach