Emir 2 Napisano 1 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba-osw 4 Napisano 2 Kwiecień 2008 Gra genialna, wspaniala, cudna i zajebiscie wciagajaca. Tytul obowiazkowy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 3 Kwiecień 2008 troche przesadzacie z ta gra Nie jest taka super (mnie troszke nudzi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 3 Kwiecień 2008 Fajny tytuł, jednak pograłem tylko około 2h, potem już nudzi i nie zachęca do dalszego walenia w te same klawisze ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekrokatolik 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 hehe niezła gierka takie... locorocowate PON-PON-PATA-PON! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 5 Kwiecień 2008 O co w tej grze chodzi?? I czy to jest podobne do Loco Roco? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 5 Kwiecień 2008 wogole nie jest podobne Prosta grafika z nowym (nudnym) rozwiazaniem wykonywania rozkazow. Kwadrat kwadrat kwadrat kolko (pata pata pata pon) idzcie do przodu itd:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba-osw 4 Napisano 5 Kwiecień 2008 Oj widze ze ktoś nie przykumał Patapon-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 9 Kwiecień 2008 Dzis odpalilem gierke i... jest swietna polecam tyle ze gra wymaga ciszy i pelnego skupienia (przynajmniej ja tego potrzebuje ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 10 Kwiecień 2008 Nie moge przejść ostatniego bossa A mam MAX armię, tylko cienko mi itemy wypadały, mam ogniste łuki (dla każdego), i ogniste włócznie (również dla każdego), a rycerze szkoda gadać Dlatego zrezygnowałem, i teraz męczę SOCOM:Tactical Strike (chętni do gry online?). BTW Jak już się wsłuchałem w rytm to oglądałem TV i tylko sobie wciskałem guziki i różne kombinacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emixkg 0 Napisano 15 Kwiecień 2008 zajefajna gierka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 16 Kwiecień 2008 Jakoś mi się nie spodobało... Pograłem kilka minut i oddałem kumplowi jego PSP. To chyba nie dla mnie Wolę Locco Rocco! ps: ale to PATA PATA PATA POM i POM POM PATA POM siedzi mi w głowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaile 3 Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam, mam problem z grą patapon.Na początku misji idę i nagle pojawiają się "zwierzęta".Ide i troche je wale i nagle z ziemi wyskakuje lawa i mnie zabija. Co mam zrobić, żeby tamtędy przejść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mpain 0 Napisano 30 Kwiecień 2008 Musisz zdobyć "Rain Miracle". W lokacji "Patata plains" jest totem przy którym w odpowiedniej odłegłości od niego naciskasz - trójkąt, kółko (oczywiscie zgodnie z rytmem ) aż wyjdzie z ziemi. Dostajesz kompas. Idziesz do nowej misji jaka sie pojawiła na mapce. Pod koniec misji jest boss ,który po pokonaniu zostawia "Rain Miracle". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaile 3 Napisano 30 Kwiecień 2008 Podchodzę do totemu on "tańczy", wraca do ziemi i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mpain 0 Napisano 30 Kwiecień 2008 sekwencje "trójkąt, kółko" trzeba powtarzać aż wyjdzie cały totem (wychodzi stopniowo )... Jak coś pomylisz z rytmem to wraca do ziemi i trzeba od nowa bębnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezardd 0 Napisano 30 Sierpień 2008 gra na początku wydaje sie bardzo fajna, niekiedy żeby przejść do następnej misji musimy wrócić do wcześniejszej ... bitwy fajnie wyglądają ale bicie w tylko 3 klawisze nudzi po jakimś czasie, fajna muzyczka, nie raz podśpiewywałem sobie pod nosem jednak gdyby było więcej kombinacji klawiszy i lepsza graficzka to ten tytuł przyciągnąłby chyba więcej graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 30 Sierpień 2008 Co jak co, ale grafika w tej grze jest genialna! Idealnie pasuje do klimatu gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valadi 0 Napisano 15 Wrzesień 2008 Dobre audio i grafika. Ale ciągłe wciskanie tych samych przycisków nudzi po jakimś czasie.. gra jest troche strategiczna i zabawna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach