Rafix 9 Napisano 5 Sierpień 2008 Wystarczy tylko chcieć, a potem tylko katować wybrany trik do skutku, aż nie wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz25 0 Napisano 5 Sierpień 2008 Jeżdżę od 6 lat. Miałem rok przerwy po wypadku (potrącił mnie autobus - serioo ;P). I żyjesz jeszcze http://www.ps3forum.pl/style_images/ip.boa...icons/icon4.gif ? W sobote dwie ulice ode mnie autobus lekko skode potrącił , tu masz fotkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3cd3d6f090.html . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 5 Sierpień 2008 I żyjesz jeszcze http://www.ps3forum.pl/style_images/ip.boa...icons/icon4.gif ? W sobote dwie ulice ode mnie autobus lekko skode potrącił , tu masz fotkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3cd3d6f090.html . Autobus uderzeyl mnie z lewej strony. Stracilem Lewa nerke, sledzione, polamane mialem 7 zeber, krwotok wewnetrzny, 3/4 pluc w plynach - po tygodni wyszedlem ze szpitala Wroce to moge wrzucic zdjecie mojego brzucha ^^ Ogolnie blizna na okolo 26cm. Teraz powoli zaczynam jezdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Ja miałem z kolei wypadek samochodowy i musieli mi zrobic nowa dłoń z przeszczepu...(zobiłem na środku ronda duble kickflip 360 to grab 2 grind DaeWoo Matizem-asfalt-moja ręka-na niej auto i grind...wypadki chodza po ludziach. Miałem około 260 szwów... Ktos jeszcze jest "walnięty" przez życie????:-) pozdro dla połamańców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz25 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Ja jężdże na bmxie czasami . Zawsze miałem jakieś rany , dziury w nogach i inne . Do tego byłem przyzwyczajony , często się zdarzało . Np. jak ci noga spadnie z pedała , a drugą dalej masz na pedale to wiadomo , że poleci na dół , co oznacza , że drugi pedał poleci do góry , a jak ci jedna noga spadnie to wisi w powietrzu i ten pędzący pedał ci się wbija z pinami w kolano i robi parę dziur . Ale raz miałem złamanie obojczyka z przesunięciem kości i odłamkami , odpryskami czy czymś takim . Strzaskany cały był ten obojczyk , gips nosiłem przez 6 tygodni . Tzn. 3 gipsy miałem , bo jestem ruchliwy i żywy chłopak i połamałem dwa gipsy , to trzeci mi lekarz strasznie gruby i twardy zrobił , to się ruszyć nie mogłem nawet . 28 maja złamałem się w zeszłym roku . Akurat mi uciekł ostatni miesiąc szkoły i niestety 2 tygodnie wakacji . Ale złamanie jest o tyle fajne , że nie boli =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 6 Sierpień 2008 Autobus uderzeyl mnie z lewej strony. Stracilem Lewa nerke, sledzione, polamane mialem 7 zeber, krwotok wewnetrzny, 3/4 pluc w plynach - po tygodni wyszedlem ze szpitala Wroce to moge wrzucic zdjecie mojego brzucha ^^ Ogolnie blizna na okolo 26cm. Teraz powoli zaczynam jezdzic Można powiedzieć, że dostałeś drugą szansę. Inny mógł by tego nie przeżyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkodnikX 0 Napisano 8 Sierpień 2008 no wow Rafix ma racje ... To ty naprawde musiales byc ... tak jak na filmach .. wow Dobrze ze zyjesz . Pozdrawiam Ja probowalem jezdzic ale jakos nie nie ... D: Wole BMX y i Triale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz25 0 Napisano 8 Sierpień 2008 O tak , ja też jestem za rowerami . A jeżeli chodzi o deske to mi się Tony Hawk 4 podobał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 8 Sierpień 2008 Ktos jeszcze jest "walnięty" przez życie????:-) 11 razy miałem łamane ręce, na przemian ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 8 Sierpień 2008 11 razy miałem łamane ręce, na przemian ^^ Trzeba mieć pecha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 8 Sierpień 2008 Ja sie z roweru zjebalem i mialem nastawianie i potem operacje;D Pare miesiecy w gipsie;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 8 Sierpień 2008 Ja sie z roweru zjebalem i mialem nastawianie i potem operacje;DPare miesiecy w gipsie;D Mam nadzieję, że mi się cos takiego nie przytrafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach