VuZzEy 0 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) Cześć, szukam chętnych do gry w mw3 na survivalu. U mnie hs jest, na surv bodajże 17 ranga. Czekam na propozycje ;) psn: VuZzEy Edytowane 11 Listopad 2011 przez VuZzEy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 11 Listopad 2011 Z chęcią pogram, lecz dzisiaj muszę przejść kampanie :P HS: Jest PSN: CritiCalzPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 11 Listopad 2011 Ślepy ? http://www.ps3site.pl/forum/topic/63920-modern-warfare-3-online/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 13 Listopad 2011 PSNid: pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel5-85 0 Napisano 3 Styczeń 2012 witam nie wiecie czy sie sprawdzic jakie przedmoty juz kupilem np: w zbrojowni?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 4 Styczeń 2012 Ten tryb poprostu zamiata wszystkie tryby w jakimkolwiek fps :D Pograłby ktoś ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 25 Styczeń 2012 Chętnie zagram nick cygan831 Hs jest Śmiało zapraszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 31 Styczeń 2012 psn - borsuk1908 HS- oczywista oczywistość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zammy 0 Napisano 4 Luty 2012 witam , szukam chetnej osoby w miare ogarnietej zeby wbic te 48 gwiazdek na spec-ops , zainteresowanych prosze o kontakt z dopiskiem mw3 spec-ops nick :badzamby , hs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 6 Luty 2012 witam!!ja poszukuje chetnych na trofea : fifty-fifty zostan bogaczem lub zgin mistrzunio dobrze by bylo gdyby osoba zaintereowana ogarniala o co chodzi...i posiadala hs! jak by co pisac : mazi2_PL pozdro!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 24 Kwiecień 2012 Cześć czy ktoś jest chętny na spec ops lub surivall Hs:Jest Moja ranga to 48 lvl A chciałbym żeby to była osoba posiadająca HS i 50 rangę i ogarnieta PSN: kacper5xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 29 Kwiecień 2012 Czy nikt z was gdy zabijał murzyna w survival'u nie poczuł się jak rasista ? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 29 Kwiecień 2012 Do czarnych strzelasz przecież też w kampanii i standardowym multi (no chyba że ciebie akurat wrzuci w ich skórę). Nie wiem co ma rasizm do tego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 29 Kwiecień 2012 Singla aż tak nie przeszedłem żebym musiał czarnych zabijać no ale jak tak sobie zobacze tłumy czarnych leżacyh na ulicy bo siedziałem w jednym miejscu i ich ubijałem i jakos tak się dziwnie poczułem :P kojarzy mi się z takim filmem gdzie zabijano własnie czarnych no ale cóż :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 1 Maj 2012 Nie no muszę się pochwalić :P dzisiaj gram sobie z kumplem i dobiliśmy do 26 fali na mapie w resistance :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 7 Maj 2012 Nie no muszę się pochwalić :P dzisiaj gram sobie z kumplem i dobiliśmy do 26 fali na mapie w resistance :banana: A gdzie się broniliście na Resistance? W sumie to dobry wynik ale z tego co pamiętam to sam doszedłem na Resistance do 24 (nabijałem sobie levele na tej mapce żeby dojść do 50). Mój najlepszy na splicie to 33 w Carbon (głównie obrona w kontenerze i okolicach). W survivalu generalnie jeżeli przetrwasz te kluczowe fale z kolosami i helikopterami to potem jest przez kilka luz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) 30 w dome za mało myślałem że będzie z 35 :/ i samemu 25fal w vilage :) Edytowane 20 Maj 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 30 Maj 2012 Chłopaki help gram sobie z kuzynem w przetrwanie na mapach z poziomem łatwym czyli resistance,village i wszystko pieknie bronimy się tam gdzie granaty tam na dole i gdy dochodzimy do 26 fali gdzie sa 3 pojebane kolosy które są zaraz koło nas i jeszcze ludzie jakas porada może gdzie się bronić na jakiej mapie w jakim miejscu za co najpierw sie brać kolosy czy ludzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 7 Lipiec 2012 Czy tak trudno jest kupić predatora i rozpieprzyć kolosa? Zresztą wystarczą tylko 2, bo jak pójdziesz do budynku na środku to możesz rozwalić 2 kolosy jednym predatorem przy wejściu do budynku od strony A dominacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Lipiec 2012 Czlowieku zobacz na daty :D już mi to niepotrzebne 41 fal w underground wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach