Nekrokatolik 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 5 Kwiecień 2008 Mam ją w sumie od premiery, i jeszcze do teraz zawsze pogram partyjkę w DR'a. Najlepsza bijatyka na PSP, jedna z ładniejszych gier na PSP i w sumie do teraz najlepszy Tekken na wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Ja mam czasami takie najścia żeby sobie partyjkę zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Październik 2008 Chyba najdłużej trzymająca mnie gra na PSP przy PSP, mam i gram nie tylko będąc na wyjazdach, również jak moja żona ma dzień seriali i T5 nie mogę sobie włączyć na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 12 Grudzień 2008 bo tekken jest grą wiekową i zawszę można w niego pyknąć ;) a na psp wszędzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 21 Grudzień 2008 Moim zdaniem najlepszy Tekken jaki kiedykolwiek wyszedł. Jak go sobie kupiłem (a było to już dosyć dawno) nie mogłem się na niego napatrzeć. Jeśli ktoś chociaż trochę lubi bijatyki niech odrazu go kupuje :). Nie zwracajcie uwagi na to, że ta gra nie jest już nowa... grafika bardzo doba, grywalność idealna;p, muzyka dobra :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 14 Lipiec 2009 Grywam od czasu do czasu i staram sie ukończyć ostatnie Doujou, ale jakoś brak mi samozaparcia. Moim pierwszym TEKKENem byłą 5 na PS2 i uważam ją za bardzo dobrą grę, ale wersja na PSP nie ustępuje jej na krok. Polecam gorąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blood Btz 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Wyśmienita gra. Jedna z moich pierwszych zakupionych na konsolę, można grać i grać i się nie nudzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXcumation 0 Napisano 19 Listopad 2009 Bardzo dobra gra na PSP. Wydaje mi się, że jest trochę trudniejsza od piątki na PS2. Niedługo wychodzi Tekken 6 na PSP i okaże się, czy jest lepsza od poprzednicy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Listopad 2009 Niedługo, według plotek, ma zaistnieć w Europie usługa pozwalająca grać po sieci na PSP (za pośrednictwem PS3). Jeśli tak, to szykuje się super zabawa i powrót do TEKKENaDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach