Skocz do zawartości
zmiterSAN

Battlefield 3 Ustawki on-line (Hardcore mode)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Na wstępie jeśli taki dział gdzieś istnieje proszę moderatora o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Proszę tylko o info gdzie :) lub zedytowanie posta i informację, że za kilka dni zostanie gdzieś tam przeniesiony.

Chciałbym aby własnie w tym dziale pisać, umawiać się oraz przede wszystkim poznawać ludzi którzy grają na hardcore`owych serwerach.

Czytając wątki na forach przewija się sporo osób, którym jak mi brakuje ekipy z którą można stworzyć zespół / drużynę i miło spędzać długie zimowe wieczory :)

Nie jest moim celem tworzenie PLUTONU mam do tego mieszane uczucia ale jeśli dana grupa się zgra i będzie chciała być rozpoznawalna to czemu nie.

Oprócz wątków różnych proszę wszystkich o przedstawianie się aby osoby zainteresowane mogły się odnaleźć.

Ze względu na to, że sam miałem problemy opiszę jaką ja mam metodę dodawania ludzi.

1. odnalezienie osobnika na battlelogu

2. wysłanie frienshipa

3. jak się doda na battlelogu w menu gry PS3 mamy zapisy battleloga gdzie pojawi się dany nick przy odblokowaniu dodatku, beretki lub innego badziewia

4 klikamy wtedy na tą osobę i wysyłamy przez PSa zaproszenie

Jak jest inna metoda będę wdzięczny za podpowiedź. Niestety nikt mi nie potrafił odpisać na battlelogu PLUTONU PS3S innej możliwości wogóle nie było odzewu...:P

Aby się odnaleźć proponuję podawanie NICKÓW jak jak to robią inni:

PSN ID: zmiterSAN

BT ID: zmiterSAN

wiek: zasadniczo mam to gdzieś ja już jestem stary dziadek 31 wiosen

HS: z kamerki w razie czegoś jest już słuchawa i mike :)

I ogólnie opis w co kto lubi grać.

Ja zasadniczo drużynowy DM w 95% z tego względu, że bez ekipy w większych potyczkach jest totalny chaos a tak czasmi sie trafi randomowy zespół 5 osobowy w którym coś wychodzi.

Oczywiście inne potyczki też .....

Właściwie to tyle. Z racji tego, że jestem leniuchem i wolny czas wolę marnować na granie i inne przyjemności nie będę do tego wątku doklejał nicków etc. Po prostu każdy zainteresowany myślę że sobie poradzi z odnalezieniem kompanów.

Na sam koniec... Jest zasadniczo jeden ogólnie znany problem. Bez dedykowanych serwerów ciężko jest zbierać ekipę w kupie i trzeba sporo czasu i nerwów aby wylądować w tej samej drużynie na jednym serwerku ale to pewnie temat rzeka a wszelkie pomysły będą mile widziane.

Pozdrawiam i do postrzelania......

Edytowane przez zmiterSAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo Zmit-mnie już poznałeś na HARDZIE :thumbsup: -jestem tego samego zdania co ty i wpełni się z nim zgadzam.

Wiesz,że ja zawsze chętny na meczyk i pomimo mojego wieku(38) jaram się tą grą jak( z całym szacunkiem) jakiś małolat...:pardon:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez jestem chetny na potyczki hardcore, jakos lepiej mi idzie niz na zwyklych serwerach, moj psn id to zuurooo

ozuurooo.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje kogoś kto posiada też laptopa poza ps3 do grania na hardcore.

słuchawki, teamspeak lub skype.

najlepiej ktoś kto ma level 20 lub wyżej i gra wsparciem lub snajperem.

mam dobry patent, nowy którego jeszcze nikt nie próbował w bf3.

jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.

moje id psn: cubeline82

Edytowane przez cubeline

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje kogoś kto posiada też laptopa poza ps3 do grania na hardcore.

słuchawki, teamspeak lub skype.

najlepiej ktoś kto ma level 20 lub wyżej i gra wsparciem lub snajperem.

mam dobry patent, nowy którego jeszcze nikt nie próbował w bf3.

jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.

moje id psn: cubeline82

witam.z checia bym z kims pogral i pogadal na teamspeak lub skipe.dopiero zaczynam jestem na lewelu 8 ale mozna pograc.

moj nick to krzys_iek35

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko temat , myślę ,że się przyda ... sam preferuję hard a większość znajomych gra na normalu , więc zazwyczaj jestem samotnym wilkiem (brak komunikacji głosowej też nie pomaga grze drużynowej)

więc chętnie pogram w jakiejś zgranej drużynie na hardzie , najczęściej gram rush ,ale ostatnio coś mnie naszło na rush 4x4 i pomimo kłopotów z komunikacją widzę tu fajny potencjał do gry zespołowej :thumbsup:

jak ktoś chętny to zapraszam

psn id condor1908

battlelog condor1908

hs yes

mode hard core

bez dyskryminacji ,ale jak ktoś napisał na forum , preferuję towarzyszy broni ,którzy umieją sprawnie obchodzić się z maszynką do golenia..........

online zazwyczaj po 21

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O widzę, że minimalnie drgnęło na hardzie to fajnie.

Proponuję się pododawać na battlelogu a potem do psna i można się zacząć bawić.

Nawet da się w koncu może zmajstrować fajną drużynę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra.... zboczeńcy wszelkiej maści ganiający samotnie po pustyniach, kanałach a nawet bazarach w poszukiwaniu niewiadomo kogo i czego!

Padła propozycja od jednego z samotników aby spróbować stworzyć przynajmniej drużynę wielbiącą grę na hardzie. Jak dla mnie pomysł bardzo dobry zwłaszcza, że w końcu DICE dorzuciło wszystkim wirtualnym żołnierzom nowe słuchawki zamiast tej tandetnej chińszczyzny i w końcu można sobie porozmawiać.

Dlatego też jeśli komuś spodoba się ten pomysł bardzo proszę o krótkie info abyśmy mogli zobaczyć czy coś z tego wyjdzie.

Procedura standardowa nick z PS i BL aby można się było odnaleźć.

PS 1.

Rafał dziękuję za zaproszenie z pewnością w niedługim czasie skrzyżuję z tobą wiązki lasera :P

PS 2.

Od 11 do 18 lutego mnie nie ma. W związku z brakiem arktycznie mroźnych map w BF3 jadę poszukać inspiracji na desce :) i bratać się z Czeszkami bo sporo ich facetów w tym czasie walczy na froncie BFa buahhhhaaaa.

Tak więc temat na luzie proszę traktować :) zobaczymy czy coś się z tego wykluje.

Pozdrawiam wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zakładam nowego tematu.

aktualnie na battlelogu była rozmowa że polacy chcą prywatne serwery.

dlatego wole sam coś rozkręcić niż czekać nie wiadomo ile aż coś się zacznie dziać.

Jeśli zaglądają tutaj osoby które chciałby zagrać na serwerze z walką na noże tylko, zaproponowałem na battlelogu dobre rozwiązanie.

dzisiaj (10.02.12) o 20:50 na battlelogu podam nazwe serwera gdzie może uda nam się zagrać w 24 osoby na noże tylko.

planuję start o 21ej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: Sharimi

Wymagania : headset albo skype

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Również jestem za wspólnym graniem na hardcore.

Mój nick psn TOFPL a battleloga T0FPL tzn przez zero w środku ; ))

Co do pytania w co lubię grać to najczęściej gram podbój, ale jestem elastyczny jak sprężynka jednego z banków ;) dostosuję się, po prostu kocham tą grę dla mnie osobiście liczy się fun i współpraca, a nie spinka o punkty bez obrazy.

Pozdrawiam.

Edytowane przez TOFPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Samson695 posiadasz może konto na Battlelogu. Jeżeli tak to też je podaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie.

Zapraszam zainteresowanych którzy grają na w trybie hardcore do plutonu o nazwie

Pluton TEAM

Wszyscy uczestnicy dołączający do tego plutonu muszą posiadać konto na battlelogu.

Edytowane przez TOFPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema wszystkim, także jestem zainteresowany graniem w kilka osób, preferuję serwery HARDCORE na podboju, ale na innych trybach też lubię pograć.

PSN ID: slavomir89

HS: jest

Do zobaczenia na serwerach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema slavomir89 jesteś może zainteresowany graniem w zespole. Jeżeli tak to zapraszam Cię na stronę Plutonu TEAM

http://plutonteam.jimdo.com/strona-g%C5%82%C3%B3wna/

Tam oraz na battlelogu możesz zgłosić swoją chęć dołączenia do Plutonu. Oczywiście na początku będziesz rekrutem ale jak się sprawdzisz to zostaniesz pełnoprawnym członkiem Plutonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi