miodek101 0 Napisano 20 Listopad 2011 Witam wszystkich, Zbliża się okres świąt, spotkania rodzinne, prezenty bla bla bla... Ja wlasnie chce spytac apropo prezentów :P Chcę sobie zrobić mały prezent pod choinkę i kupić sobie jakąś nowa, drugą konsole. Aktualnie posiadam ps3 i własnie zastanawiam się co bedzie ładnie współgrać z moją "czarnulką". Zastanawialem sie na x360, jakiś "handheld", moze ps2? A może coś wogóle innego? Co byście mogli mi poradzić i jaką konsole posiadacie oprucz ps3? Prosze o opinie i rady od wszystkich forumowiczów, nie tylko tych co posiada pare konsol. :) Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Miodek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IIDarkDrakeII 1 Napisano 20 Listopad 2011 Ja osobiście posiadam PS3 od jakiegoś miesiąca i prawie dwa lata Xbox 360. Xbox'a kupiłem ogólnie do wszystkich gier, dlatego go przerobiłem, w tej chwili ma wgrywany nowego Flasha i dash'a. PS3 kupiłem do gier ekskluzywnych i ogólnie do grania przez sieć, również jako odtwarzacz Blu Ray. Dlatego ja mogę polecić xboxa :) Do tego jeszcze Kinect i zabawa dla całej rodziny :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Listopad 2011 Jedyna sensowna konsola to Vita ale ona wyjdzie po świętach. Może coś od Apple, urządzenia drogie ale gry za grosze. Xbox 360 - jak masz Ps3, to tylko dla paru exclusivów, jeżeli Cię interesują to można rozważyć WII- konsola tania, ale te fajniejsze gry są drogie, raczej dla dzieci PSP - tylko dla najprostszych gier, platformówki 2d jeszcze się gra w miarę.Granie w FPS i TPS na jednym analogu to nieporozumienie. Po 15 min granie się nudzi. PS2 - konsola tania, gry tanie , jak kogoś nie razi stara grafika można się zastanowić, chociaż coraz więcej gier wychodzi jako klasyki HD na PS3 Podsumowując czekać na Vitę, można sie zastanowić nap Ipadem, lub odkładać kasę na next-gena. Jak chcesz koniecznie coś na święta zastanów się nad dodatkami do PS3 - kierowica dobrej klasy - buzz - mikrofony - gitarka + perkusja - move 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miodek101 0 Napisano 20 Listopad 2011 A co myślicie o 3DS? Czy to jest fajna konsolka, lepszą od psp czy może jakiś niewypał z tym całym 3D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 20 Listopad 2011 A co myślicie o 3DS? Czy to jest fajna konsolka, lepszą od psp czy może jakiś niewypał z tym całym 3D ? 3ds miałem i szybko sprzedałem , już więcej radosci mam z ipoda toucha 3g Efekt 3d super ale szybko się nudzi Sam mam podobny dylemat co autor tematu i mocno zastanawiam sie nad wii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 20 Listopad 2011 A do Vity nie wytrzymacie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 20 Listopad 2011 Vita zapowiada się wyśmienicie ,ale nie kupię jej dopóki nie dostanie super tytułów Psp i ps3 na starcie miały w tym temacie niezbyt ciekawie Wii za 300zł to całkiem sensowny zakup 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miodek101 0 Napisano 20 Listopad 2011 Tak więc ps2 odradzacie? Bo szczerze mówiąc myslalem o tej konsoli pierwszorzednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 20 Listopad 2011 jeżeli nie miałeś nigdy ps2 to kupuj śmiało. Jest cała masa bardzo dobrych tytułów/klasyków gatunku na tą platformę. nawet po podłączeniu ps2 pod duzy tv hd nie ma pixelozy i gra się ok.. poza tym gry sa tanie, więc nic tylko grać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldery 29 Napisano 21 Listopad 2011 PS2 kupić, mają PS3 to moim zdaniem jest nieporozumienie. Zainwestował bym w jakiś dodatek do czarnej, np. Move, Eye, Buzzery, kiera, mikrofony, czy co Cię tam kręci. Ewentualnie X'a. Sam myślałem nad kupnem X'a, ale się jednak rozmyśliłem, i poczekam na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBlackSev 0 Napisano 21 Listopad 2011 Ja bym zainwestował w gry lub akcesoria do PS3 Nie wiem jaką konsole wskazać, bo dla mnie PS3 jest po prostu idealne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 23 Listopad 2011 Ja bym Ci polecił PS Move do PS3. Fajna sprawa. Poruszasz się trochę przed telewizorem, no chyba, że już masz. Albo poczekałbym na premierę PS Vity. Ta nowa konsola zapowiada się interesująco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 5 Grudzień 2011 Może mniej konwencjonalny pomysł - gitara elektryczna. Już niedługo Rocksmith będzie w Europie, możliwe że pod inną nazwą (na youtube masę filmików oraz tutaj na forum w dziale gry/rocksmith). Dla osób które chciały kiedyś grać albo chcą to będzie bardzo dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach