Astarot 52 Napisano 5 Kwiecień 2008 Mam pytanie... czy jest możliwe podłączenie zestawu słuchawkowego do telefonu, włączenie bluetooth'a i granie jak z headsetem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Kwiecień 2008 lol a jak mysliszz ? -.- używaj szukajki !.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Kwiecień 2008 lol a jak mysliszz ? -.- używaj szukajki !.. No teraz to udzieliłeś odpowiedzi że... aż się tu wracać nie chce! Musisz sprawdzić jakie protokoły bluetooth Twój telefon obsługuje, w ustawieniach telefonu powinieneś mieć to uwzględnione, jeśli masz np coś na podobieństwo: "zestaw słuchawkowy bluetooth" to możesz to podłączyć, ale często komunikacja urządzenia z innym jest ograniczona z powodu restrykcji nałożonych na protokoły jakie udostępniono w Twoim np modelu telefonu! Możesz spróbować sparować PS3 z telefonem, np mojej żony NOKIA N95 z softem v22 współpracuje jako headset bez problemu z podłączonymi słuchawkami, mój palmfon SPV M3000 też, innych modeli nie próbowałem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach