puma111 1 Napisano 22 Listopad 2011 Witam! Chcę przyłączyć się do użytkowników Gametrade jednak jako takich gier n PS3 nie wymieniam. Chętnie wymienie gry na PSP na PS3. I tu rodzi się pytanie czy można wymieniać między tymi platformami? Myślę, że tak (ale wolę się upewnić), więc byłaby możliwość takiej wymiany ja daje 2 gry PSP a ktoś w zamian daje 1 gre PS3 (2 za 1)? Ponieważ gry na PSP niestety każdy wie mają mniejszą wartość..... Czekam na odpowiedź i jeszcze jedno taka operacja byłaby zapisana w gametrade czy ewentualnie tylko na gębę (w mailach). :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 22 Listopad 2011 (edytowane) Da się, po prostu dodajesz gry, które masz do swojej kolekcji, potem na wymianę, i jak czyjaś gra Cię interesuje to możesz za nią nawet zaproponować 10 gier PSP + dopłata - możliwości są miliony i łatwo je ogarnąć :) Wszystko jest zawarte między GT, nic na gębę. Swoją drogą serwis bardzo polecam :) Edytowane 22 Listopad 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach