ByCzy 0 Napisano 14 Maj 2007 Witam mam pytanko które nie zostało poruszane w poprzednim poście gdzie zamawiać czy orientuje sie ktoś może jak to jest z gierkami z Włoch na allegro są wystawione ale sprzedający nie wie czy są po angielsku może ktoś już zamawiał lub orientuje sie więcej w tym temacie cena tez przyjemna bo to okolo 140 zł za zafoliowana grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 14 Maj 2007 ja wychodzę z założenia, że jeśli nie jestem czegoś pewny to nie kupuję. Dla mnie sprzedający, który nie może sprawdzić gry jest mało wiarygodny bo nie wie (albo celowo pisze że nie wie) co sprzedaje. Ludzie łaszą się na takie okazje a później rozpowiadają, że allegro jest beznadziejne bo łatwo się można naciąć. Przed zakupem skontaktuj się ze sprzedającym, wypytaj się dokładnie i wtedy kupuj. A a propos wersji włoskiej to moje call of duty 3 ma okładkę i instrukcję po włosku natomiast wersja jest wyłącznie francuska (nie ma żadnego innego języka do wyboru) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PS3 MaStEr Napisano 20 Czerwiec 2007 Prawde powiedziawszy to najlepiej kupować u nas bo masz pewność ale te ceny gier z allegro faktycznie kuszą.Moim zdaniem warto kupować gry z angli bo wtedy masz pewność że będą w zrozumiałym języku.Ale ja np. ostanio kupiłem NFS:CARBON francuskiego okładka i instrukcja były po francusku a gra po angielsku ale pewnie to zasługa EA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 23 Czerwiec 2007 Ja kupilem Obliviona w wersji Amerykanskiej i mi to nie przeszkadza bo online i tak nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KRA Napisano 25 Czerwiec 2007 gdyby ktos mial ochote na tego motorstorma http://www.allegro.pl/item203485725_motors..._gier_w_wa.html to odradzam kupilem i okazalo sie ze nie pal a ntsc z regionu 3ciego (rosja chiny, indie) niedosc ze po sieci tylko z chinczykami mozna pograc to jescez nie cieagnie to patcha przez co nie mozna sciagnac time attacka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 25 Czerwiec 2007 To reklamuj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwiec 2007 gdyby ktos mial ochote na tego motorstormahttp://www.allegro.pl/item203485725_motors..._gier_w_wa.html to odradzam kupilem i okazalo sie ze nie pal a ntsc z regionu 3ciego (rosja chiny, indie) niedosc ze po sieci tylko z chinczykami mozna pograc to jescez nie cieagnie to patcha przez co nie mozna sciagnac time attacka. Nega mu wystaw! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 25 Czerwiec 2007 negatyw to za mało. To jest świat gier - sklep w wawie na ulicy chmielnej. Ja tam nie kupuję. Dzwoniłeś do nich z reklamacją? Ewidentnie towar nie zgadza się z opisem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KRA Napisano 25 Czerwiec 2007 spokojnie dzownilem i niby mi wymienia. ale kupujac lepiej sie upewnic. co wam wysla :) moze wysylaja tak te dziwne wersje i licza ze komus nie zrobi to roznicy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 25 Czerwiec 2007 negatyw to za mało. To jest świat gier - sklep w wawie na ulicy chmielnej. Ja tam nie kupuję. Hehe. Ja ostatnio dałem im neutrala = za aukcję "R6: Vegas JUŻ JEST" wystawioną jakoś w kwietniu. Gdybym puścił przelew to bym dopiero się wkurzył. Na pewno nigdy nie będę miał z nimi już nic wspólnego. Zero kontaktu: gg, mail, telefon. Pewnie takie akcje zdarzają się 1/100 ale dla mnie taki sprzedawca to strata czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 25 Czerwiec 2007 gdyby ktos mial ochote na tego motorstormahttp://www.allegro.pl/item203485725_motors..._gier_w_wa.html to odradzam kupilem i okazalo sie ze nie pal a ntsc z regionu 3ciego (rosja chiny, indie) niedosc ze po sieci tylko z chinczykami mozna pograc to jescez nie cieagnie to patcha przez co nie mozna sciagnac time attacka. O nie. Ja przed chwilą kupiłem : http://www.allegro.pl/item207909319_motors...w_wa.html :/ Dzwoniłem i powiedział że używana ale w idealnym stanie. Co mam teraz robić :X <beczy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 25 Czerwiec 2007 Zadzwonić i zapytać, który to region. Jeżeli 2gi (najlepiej nagraj rozmowę, tylko wcześniej zapytaj rozmówcę o zgodę) to nie masz czym się przejmować. Będą musieli przysłać towar zgodnie z opisem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 25 Czerwiec 2007 Ale obawiam się że już wysłali :( @edit: Wysłałem maila i jak na razie czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KRA Napisano 25 Czerwiec 2007 O nie. Ja przed chwilą kupiłem : http://www.allegro.pl/item207909319_motors...w_wa.html :/ Dzwoniłem i powiedział że używana ale w idealnym stanie. Co mam teraz robić :X <beczy> zadzown koniecznie do nich i upewnij sie czy ci wysla PAL region 2 uzywana... dziwne ja dostalem w foli tyle ze NTSC moze maja zamiar wcisnac ci moj egzemplarz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Hehe. Ja ostatnio dałem im neutrala = za aukcję "R6: Vegas JUŻ JEST" wystawioną jakoś w kwietniu. Gdybym puścił przelew to bym dopiero się wkurzył.Na pewno nigdy nie będę miał z nimi już nic wspólnego. Zero kontaktu: gg, mail, telefon. Pewnie takie akcje zdarzają się 1/100 ale dla mnie taki sprzedawca to strata czasu. taaa, te ich akucje "już jest". Jednak wielka ściema. To samo było z NBA 2K7. Uważajcie na to! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Yankee Napisano 26 Czerwiec 2007 ja kupilem na www.ebay.co.uk Final Night i bez problemow czekam teraz na Def Jam, NBA i F.E.A.R zobaczymy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 26 Czerwiec 2007 zadzown koniecznie do nich i upewnij sie czy ci wysla PAL region 2uzywana... dziwne ja dostalem w foli tyle ze NTSC moze maja zamiar wcisnac ci moj egzemplarz ;) Wątpię, bo ty napisałeś tego posta, że cię oszukali 25 a ja zamówiłem jeszcze w tym samym dniu więc chyba nie zdążyłeś im odesłać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwiec 2007 ja kupilem na www.ebay.co.uk Final Night i bez problemowczekam teraz na Def Jam, NBA i F.E.A.R zobaczymy :> A jak z przesyłką? Wszystko bez problemów? Wysyłają do Polski zza granicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 28 Czerwiec 2007 Przysłali mi MotorStorma. Czy to kółeczko i 2 przy nim oznacza że to strefa 2?? :-[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KRA Napisano 28 Czerwiec 2007 jesli koleczko to symbol globu i nie jest to jakas ich sklepowa naklejka to tak... szczesciarz... ja musze czekac az mi odesla wersje ze strefy drugiej :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 28 Czerwiec 2007 Nom to jest glob. Jeszcze z boku jest monitorek i pisze tam: PAL HD 720p więc chyba dobrą wersje mi przysłał :] Odesłać wersje ze strefą 2 ? Chyba ze strefą 3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KRA Napisano 28 Czerwiec 2007 ze strefa 3 to ja im odeslalem i czekam az odesla mi 2jke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 28 Czerwiec 2007 Aha ;) Trzeba uważać na takie promocje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwiec 2007 Jak by co dla rozwiania wątpliwości to: 1 strefa to USA 2 strefa to Europa 3 to nie wiem :P moze Azja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 28 Czerwiec 2007 Jak by co dla rozwiania wątpliwości to:1 strefa to USA 2 strefa to Europa 3 to nie wiem :P moze Azja? Nie wiem po co te strefy... a strefa 4 ? to strefa gazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach