Darnok 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Wpadłem na pewien pomysł. Otóż można zrobić taki mini ladderek w jakieś popularniejsze gry tj. Warhawk, Resistance, Team fortress? nie chodzi mi o walki klanowe, ale o walki 3vs3 polegające na współpracy, nie na jakimś randomowym dobieraniu kogokolwiek. Potrzebuję tylko wiedzieć, kto byłby zainteresowany i w jakie gry, można dodać jakąś inną gierkę. Najpierw zebrałbym osoby zainteresowane, sporządził listę (nie muszą być z tego forum), po czym osoby dobierałyby się w trzy, czteroosobowe teamy. Gra czysto for fun by rozruszać trochę scenę :> zainteresowani? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picld 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 ja ostatnio dopiero zaczalem pykac w R:FoM po sieci i zarywam przez to nocki nawet.... wciaz daje sie fragowac kolesiom z podstawowki ale i tak mam spora frajde... strasznie jestem ciekaw jaki rodzaj rozgrywki online zaoferuja GTA4 i MGS4. w sensie, czy wniosa jakis powiew swiezosci.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja ( wonx też się pewnie wpisze ) się piszę Oto gry jakie posiadam : CoD4, R6V2 i R : FoM a reszta moich gier nie ma online'u. No i będe miec GTA4. Wolałbym of corse w GTA bo w niej mozna naprawde sprawdzic wspolprace miedzy graczami. Zapomniałem o Warhawku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja się piszę i posiadam takie same gry jak ArczX: CoD4, R6V2, R:FoM ( i jeszcze WarhawK i Army of Two[NTSC]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Czyli ladder w Warhawka i R: FoM? w Wh to chyba czteroosobowy przejdzie, w resa nawet dwuosobowy. Oczywiście inne gry wchodzą w grę, ale te są najpopularniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 7 Kwiecień 2008 Ja w sumie szukam Tag Partnera na gry WWE SmackDown vs. RAW 2008, swoje umiejętności oceniam na nie najgorsze, więc też czekam na chętnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach