Skocz do zawartości
Darnok

Ladderek mały

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadłem na pewien pomysł. Otóż można zrobić taki mini ladderek w jakieś popularniejsze gry tj. Warhawk, Resistance, Team fortress?

nie chodzi mi o walki klanowe, ale o walki 3vs3 polegające na współpracy, nie na jakimś randomowym dobieraniu kogokolwiek. Potrzebuję tylko wiedzieć, kto byłby zainteresowany i w jakie gry, można dodać jakąś inną gierkę. Najpierw zebrałbym osoby zainteresowane, sporządził listę (nie muszą być z tego forum), po czym osoby dobierałyby się w trzy, czteroosobowe teamy. Gra czysto for fun by rozruszać trochę scenę :> zainteresowani?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio dopiero zaczalem pykac w R:FoM po sieci i zarywam przez to nocki nawet.... wciaz daje sie fragowac kolesiom z podstawowki ale i tak mam spora frajde... strasznie jestem ciekaw jaki rodzaj rozgrywki online zaoferuja GTA4 i MGS4. w sensie, czy wniosa jakis powiew swiezosci..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ( wonx też się pewnie wpisze ) się piszę Oto gry jakie posiadam : CoD4, R6V2 i R : FoM a reszta moich gier nie ma online'u. No i będe miec GTA4. Wolałbym of corse w GTA bo w niej mozna naprawde sprawdzic wspolprace miedzy graczami.

Zapomniałem o Warhawku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się piszę i posiadam takie same gry jak ArczX: CoD4, R6V2, R:FoM ( i jeszcze WarhawK i Army of Two[NTSC])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli ladder w Warhawka i R: FoM? w Wh to chyba czteroosobowy przejdzie, w resa nawet dwuosobowy. Oczywiście inne gry wchodzą w grę, ale te są najpopularniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie szukam Tag Partnera na gry WWE SmackDown vs. RAW 2008, swoje umiejętności oceniam na nie najgorsze, więc też czekam na chętnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi