Marecky82 1 Napisano 2 Grudzień 2011 Witam poddalem sie w poszukiwaniu klanow wiec postanowilem zalozyc walsny. szukajac klanu napotkalem wiele osob w podobnej sytuacji poszukujacych ale nie zanjdujacych klanu i postanowilem wraz z nimi zalozyc klan. prosze o pomoc tj krok po kroku jak zalozyc klan. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 2 Grudzień 2011 Zbierasz ludzi,dodajesz do znajomych,wymyślasz nazwę i clan tag - gracie razem,trenujecie itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Grudzień 2011 a jest cos takiego jak w np w kz3. czyli granie mieddzy klanami, oddzielne lobby dla klanu itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KazoX 2 Napisano 2 Grudzień 2011 jest dla Call of Duty: Elite :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marecky82 1 Napisano 2 Grudzień 2011 no to juz mam tylko gdzie mam zglosci nazwe badz ja zarejestrowac jako klan?? jest cos takiego?? ...chodzi mi np o to ze gdy wyszukuje klan po nazwie i znajduje to oznacza ze ktos rejestruje klany i moje pytanie gdzie to sie robi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hot 0 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) znajdziesz ludzi, szukasz wyzwan - ps3liga.pl lub cg, tylko ze tak łatwo już nie będzie. Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Hot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiKanc 0 Napisano 16 Luty 2012 no to juz mam tylko gdzie mam zglosci nazwe badz ja zarejestrowac jako klan?? jest cos takiego?? ...chodzi mi np o to ze gdy wyszukuje klan po nazwie i znajduje to oznacza ze ktos rejestruje klany i moje pytanie gdzie to sie robi ?? Witam. Szukam klanu do wspólnej gry w MW3, gram często szczególnie w weekendy,grałem MP we wszystkie odsłony MW oraz Black Ops, kończe drugi prestige, w np. dominacji zazwyczaj w pierwszej trójce. Nick: MatiKanc gg;5482549 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 16 Luty 2012 https://elite.callofduty.com/support tutaj wszystko pieknie ladnie opisane, wejdz w zakladke groups and clans, i wejdz w temat clan cration ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach