Skocz do zawartości
Marecky82

Jak Założyć Klan W Mw3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poddalem sie w poszukiwaniu klanow wiec postanowilem zalozyc walsny. szukajac klanu napotkalem wiele osob w podobnej sytuacji poszukujacych ale nie zanjdujacych klanu i postanowilem wraz z nimi zalozyc klan. prosze o pomoc tj krok po kroku jak zalozyc klan.

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest cos takiego jak w np w kz3. czyli granie mieddzy klanami, oddzielne lobby dla klanu itp ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to juz mam tylko gdzie mam zglosci nazwe badz ja zarejestrowac jako klan?? jest cos takiego??

...chodzi mi np o to ze gdy wyszukuje klan po nazwie i znajduje to oznacza ze ktos rejestruje klany i moje pytanie gdzie to sie robi ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajdziesz ludzi, szukasz wyzwan - ps3liga.pl lub cg, tylko ze tak łatwo już nie będzie.

Edytowane przez Hot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to juz mam tylko gdzie mam zglosci nazwe badz ja zarejestrowac jako klan?? jest cos takiego??

...chodzi mi np o to ze gdy wyszukuje klan po nazwie i znajduje to oznacza ze ktos rejestruje klany i moje pytanie gdzie to sie robi ??

Witam.

Szukam klanu do wspólnej gry w MW3, gram często szczególnie w weekendy,grałem MP we wszystkie odsłony MW oraz Black Ops, kończe drugi prestige, w np. dominacji zazwyczaj w pierwszej trójce.

Nick: MatiKanc gg;5482549

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi