NbTomi 0 Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) Piszcie w co chcecie grac . Edytowane 8 Grudzień 2011 przez NbTomi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 4 Grudzień 2011 Wszystko byłoby ok gdybyś napisał której części gry dotyczy ten klan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NbTomi 0 Napisano 4 Grudzień 2011 Wszystko byłoby ok gdybyś napisał której części gry dotyczy ten klan... MW3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 4 Grudzień 2011 Czyli żadnych konkretnych wymagań nie ma? Typu k/d ratio? Bo chętnie bym się przyłączył, ale jakiś bardzo skillowy nie jestem ;) Natomiast mam dość sporo czasu na granie, głównie wieczorami i nocą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NbTomi 0 Napisano 5 Grudzień 2011 (edytowane) zapraszam [PLse] lub zaproponuj inny:) Edytowane 5 Grudzień 2011 przez NbTomi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 5 Grudzień 2011 Nie kumam :D Co to [PLse]? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NbTomi 0 Napisano 5 Grudzień 2011 tag klanu trezba wymyslec czy poprostu pl? Nie kumam :D Co to [PLse]? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 5 Grudzień 2011 Ja usiebie na MW2 mam PL-S, więc wam proponuje PL-E. Jak się dorobię MW3 to z chęcią dołącze. Na weekend może będę już miał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NbTomi 0 Napisano 5 Grudzień 2011 to niech tak bedzie [PL_E] Ja usiebie na MW2 mam PL-S, więc wam proponuje PL-E. Jak się dorobię MW3 to z chęcią dołącze. Na weekend może będę już miał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NbTomi 0 Napisano 8 Grudzień 2011 jezeli chcesz pograc w ekipach to na tej strace jest kilka aktualnie powstaje FIRE pozdrawiam http://pesclub.eu/group.php?groupid=6[] Czyli żadnych konkretnych wymagań nie ma? Typu k/d ratio? Bo chętnie bym się przyłączył, ale jakiś bardzo skillowy nie jestem ;) Natomiast mam dość sporo czasu na granie, głównie wieczorami i nocą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 22 Grudzień 2011 chetnie tez pogram jako team bo teraz to niby team ale kazdy robi co chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach