KUKA1 1 Napisano 4 Grudzień 2011 Witam Jestem posiadaczem popsutej konsoli PS3 wersja 60gb z ylod, niestety nie mam zamiaru jej naprawiać, czy opyla się sprzedać resztę podzespołów takich jak napęd BR, zasilacz, dysk twardy 250gb, obudowę i pady ? np na Allegro Ile orientacyjnie mógł bym za to wziąć, czy może lepiej sprzedać całą konsolę jako uszkodzoną, i ile mógł bym za nią wziąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Kocyba 2 Napisano 5 Grudzień 2011 Witam lepiej jest ci to sprzedac w calosci tzn konsole podzespoly czyli kable pada itd czy w tej konsoli ktos cos ruszal ma zdjeta plombe???pad w dobrym stanie??? jestem zainteresowny jej kupnem za rozsadna cene napisz mi sms na moj numer 503 55 66 30 Witam lepiej jest ci to sprzedac w calosci tzn konsole podzespoly czyli kable pada itd czy w tej konsoli ktos cos ruszal ma zdjeta plombe???pad w dobrym stanie??? jestem zainteresowny jej kupnem za rozsadna cene napisz mi sms na moj numer 503 55 66 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach